Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
No ale v konečném důsledku je jedno, z jakého důvodu nemůže čerpat víc... Když je blbá dokumentace, tak prostě nečerpá nebo čerpá a bude muset vracet 
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
ja prave zaregistroval, ze to tam ma trvat 4 mesice. sranda je, ze cary jsou namalovanectrl_j píše:Ciste teoreticky by to fakt mohlo vyjit, vicemene do konce cervna by to meli mit hotovy.mmira píše:do te doby bude u brna hotovo a v rosicich prijdou o vydelek, ne? chudacci
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Chcete rict ze tam tech 80 v pravym mezi kamionama jezdim zbytecne? 
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Skoro sem si to pamatoval dobremmira píše:ja prave zaregistroval, ze to tam ma trvat 4 mesice. sranda je, ze cary jsou namalovanectrl_j píše:Ciste teoreticky by to fakt mohlo vyjit, vicemene do konce cervna by to meli mit hotovy.mmira píše:do te doby bude u brna hotovo a v rosicich prijdou o vydelek, ne? chudacci
VicemeneEda píše:Chcete rict ze tam tech 80 v pravym mezi kamionama jezdim zbytecne?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
eda: ty tam vazne jezdis 80?
zajimave je, ze co jsem jel v poslednich tydnech, v tech omezenim jely hlavne vlacky osobaku tahnoucich se za kamiony a levy pruh byl prekvapive volny.
zajimave je, ze co jsem jel v poslednich tydnech, v tech omezenim jely hlavne vlacky osobaku tahnoucich se za kamiony a levy pruh byl prekvapive volny.
Autoforum.cz
mira: ja v tech ostrovacicich stejne sjizdim tak to neni takova hruza a navic spousta lidi vjede do levyho a pak jede jen o kousek rychleji nez kamiony protoze zjisti ze je to uzky a boji se...kazdopadne v situacich kdy bude malej provoz tak uz tech 80 nebudu drzet tak urputne 
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Krasny priklad na co by se ty rychly policejni auta mely pouzivat…
Jo, ovsem nebylo by to u Mezirici ale u Vyskova.