Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Měřit rychlost projíždějících vozidel by nový kamerový systém mohl začít v testovacím provozu od konce dubna. ČTK to řekl mluvčí ŘSD Jan Rýdl. Hned poté může systém začít pokutovat lidi, kteří v uzavírkách na stavbě dálnice nebudou dodržovat nařízenou osmdesátikilometrovou rychlost. Na růst agendy už je podle mluvčího připravená radnice v Rosicích, kam bude vyřizování těchto přestupků spadat.
u nas nastastie 700+ automatickych radarov zrusili, ci lepsie povedane posunuli o par rokov do buducnosti, no aj tak pri rastucom tempe automatickej buzeracie ak clovek vela jazdi mi pride ako zrejme jedina obrana namontovat nejaky ojeb na SPZ (aspon dopredu) aby sa spz nedala odfotit. Pri takejto buzeracii uz nepomahaju ani antiradary.
Ony detektory u vas postupne miri k celkove ilegalite. Uz ted je to s oklikami.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle snad nemyslí vážně? Doteď se ti zmrdi alespoň tvářili, že jim nejde o prachy...
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... h-automatu
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... h-automatu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

No, ja si vzdycky pri podobnych recech co v tom poradu vedou tak nejak vzpomenu na toto
204km/h na Slovenské D2.
Když už se nechám nachytat: dám jim mezinárodní řidičák, počkám, až vyfičí do pryč (případně se s nimi {hahaha} zkusím domluvit na doprovod k nejbližšímu dálničnímu exitu, kde jim teda odevzdám mezinárodní řidičák, abych nestál na dálnici bez řidičáku). A jedu dál s tím, že když mne znova zastaví stejná hlídka, tak mám stále klasický řidičák, který by mi ale vzít neměli, protože trestat 2x za jednu věc je protiprávní?
Tuším, že si večer musím dopřát samostudium.
Když už se nechám nachytat: dám jim mezinárodní řidičák, počkám, až vyfičí do pryč (případně se s nimi {hahaha} zkusím domluvit na doprovod k nejbližšímu dálničnímu exitu, kde jim teda odevzdám mezinárodní řidičák, abych nestál na dálnici bez řidičáku). A jedu dál s tím, že když mne znova zastaví stejná hlídka, tak mám stále klasický řidičák, který by mi ale vzít neměli, protože trestat 2x za jednu věc je protiprávní?

Tuším, že si večer musím dopřát samostudium.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pan Vomáčka z UAMK by se také měl pověnovat samostudiu, když už chce mluvit fundovaně do médií 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Zajimava statistika. V petiletem srovnani klesl pocet umrti takrka o petinu, nicmene ve srovnani 2014/2015 je tam naopak lehky narust, CR nevyjimaje.
Skoda ze chybi statistika poctu vozidel na pocet obyvatel, kazdopadne moc spatny Bulharsko, Rumunsko, tesne v zavesu Lotyssko (95, 95, 94). Naopak relativne bezpecneji se jezdi na Malte, ve Svedsku, Nizozemsku a UK (26, 27, 28, 29).
EU prumer 51,5
CZ 70 mrtvych na milion obyvatel, coz znamena ze je to u nas jak v Belgii (67), o kousek lepsi nez v Recku (74).
Slovensko? - 51!
Počet úmrtí v důsledku dopravní nehody na milion obyvatel - srovnání EU
Skoda ze chybi statistika poctu vozidel na pocet obyvatel, kazdopadne moc spatny Bulharsko, Rumunsko, tesne v zavesu Lotyssko (95, 95, 94). Naopak relativne bezpecneji se jezdi na Malte, ve Svedsku, Nizozemsku a UK (26, 27, 28, 29).
EU prumer 51,5
CZ 70 mrtvych na milion obyvatel, coz znamena ze je to u nas jak v Belgii (67), o kousek lepsi nez v Recku (74).
Slovensko? - 51!
Počet úmrtí v důsledku dopravní nehody na milion obyvatel - srovnání EU
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
chce to více úsekovek...a celkově - více měření rychlosti!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Uvidime o cem bude prednaset dnes vecer vrchni dopravak
20:00
90’ ČT24: Výchova řidičů v Čechách
Host Tomáš Lerch
20:00
90’ ČT24: Výchova řidičů v Čechách
Host Tomáš Lerch