TSI je na to asi lepší...ale zase ty motory

a jsme u toho...Bond007 píše: zas u 80% tsi na firme mame nekolikatej motor, ale to beru jako plus spis
A ty by sis koupil TSI abys s ním jezdil do cca. 2500ot ?ctrl_j píše:TSI dava v maximu TDIcka (tedy 3500 rpm) totozny vykon. Par Nm mu sice chybi, ale jinak je nastup momentu i rozsah u TSI priznivejsi. Jako dalo by se s tim benzinem jezdit charakterove hodne podobne jako s TDI.ExFun píše:… TDI mi vyhovuje, určitě je hladší než diesely od BMW. servíruje výkon hodně brzy a negraduje, ale to je tak jediné, co bych mu vytkl …
Jezdim s jednou taxi firmou co ma posledni dobou octy misto 1.6tdi v CNG a s kym jsem jel ten si to chvalil...řidičBOB píše:hele, to letišťáci jezdí prakticky stejně... půl dne čekaj na rito, pak do toho skočí, plnej knedlík do města, poskakování ve městě a plnej knedlík Evropskou nahoru. A zase to stejný dokola... oni jedou 90% městský provoz ve špičkách...
TSI je na to asi lepší...ale zase ty motoryDost taxikářů má i CNG a s tím taky pohoda - nesere se to.
To je samozřejmě pravda... Ale pokud je AT podmínkou, tak podle mne funguje mnohem DSG lépe s benzínem než s V4 TDI. A to právě proto, že to DSG zabije veškeré možnosti TDI motoru dole - je to takové tupé a než se to nadechne, tak to trvá věčnost.ExFun píše: leč mít ovladatelný benzínový motor, asi se nechci nechat omezovat neschopností AT, protože ta bude z hlediska ovladatelnosti vždy horší než MT.
Nevím jak Octa, počítám, že to bude podobně, ale u takového Golfa, vychází u CNG kilometr pod korunu. Další pozitivum je, že to fakt běhá spolehlivě.honziss píše:Jezdim s jednou taxi firmou co ma posledni dobou octy misto 1.6tdi v CNG a s kym jsem jel ten si to chvalil...