Pneu koutek

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: Pneu koutek

Příspěvek od mmira »

i tam ma nokian co nabidnout. zLine je velmi dobra guma
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já byl dneska velmi mile překvapený z reakcí Contíků 850tek. Dobře to na sněhu a srajdách drží stopu, slušně zatáčí a velmi dobře brzdí. Proti 830tkám fakt znatelný rozdíl do plusu!
250kW
195kW
100kW
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Díky za tip, vypadají zajímavě.

Snažil jsem se letňáky kupovat max. třeba 2 roky starý, nový letňáky mi přijdou zbytečný, nijak agresivně nejezdím, jenže když si to spočítám, když budu optimista, nový letní vydrží 3 sezóny, ty Nokiany mě vyjdou cca na 17 tisíc/3roky + 1x obutí, vyvážení.. = 6000/rok.

Když koupim každou sezónu dva roky starý Michelinky/Contíky, vyjdou mě na cca 2000/ks + každý rok cca 1000Kč obutí a vyvážení = 9000/rok.

Takže letos asi změním strategii a půjdu do nových, byť "horší" značky..no uvidíme, jaro je ještě daleko

(Prosím bez komentářů, že guma je to jediný co mě drží na silnici a neměl bych na ní šetřit, ze studentskýho rozpočtu se člověk snaží najít úsporu všude, i když zrovna tady to očividně podle počtů dělám blbě)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

oxik píše: (Prosím bez komentářů, že guma je to jediný co mě drží na silnici a neměl bych na ní šetřit, ze studentskýho rozpočtu se člověk snaží najít úsporu všude, i když zrovna tady to očividně podle počtů dělám blbě)
Dyk je to furt to stejné dokola - vopice a banány :ymcowboy:
250kW
195kW
100kW
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

opice a banany je jedna vec, umeni dobre utratit vydelane penize je vec druha.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

dyk jo :ymhug:
...jenom tu laťku výhodnosti máme každý jinde... :ympeace:
250kW
195kW
100kW
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Každý máme úchylku, který se nechcem vzdát, ať to stojí co to stojí :D No moje nemoc se nazývá E38..
Tím bych to ukončil, na ty nokiany kouknu až to bude aktuální, dík.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jo, je to problém dobře utratit .... napřed za ty vopice a pak za banány... :D

a fčíl vážně: speciálně s těma gumama je průšvih v tom, že každý máme jiné auto, jinak nastavenou/rozhozenou geošku a taky jinak nastavený pud sebezáchovy... takže asitak.... je ale fakt, že u Michelinu, GY, Pirelli a pár dalších top-brandů je asi trochu vyšší pravděpodobnost, že to šit nebude... ale taky si za tu pravděpodobnost nechají zaplatit...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Oxik: Plne chapem...vysolit 16 plnych v jeden moment proste boli, student/nestudent. Ja bych na tie gumy prachy nasiel, ale tak nejak rad skusam co tomu autu za papuce najviac sadnu, iked hned prva sada na bavoraku boli nove, od vtedy uz ne ;;)
Zatial tam mam na leto Nokiany ZG2 (predchodca ZLinu) a zatial najvyvazenejsia kombinacia, na limite citatelne, presne, drzia dostatocne a makksia bocnica je na tie tankodromy vitany bonus :ymhug:
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne stř 20 led 21:54, celkem upraveno 1 x.
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
glider
Pan Řidič

Příspěvek od glider »

oxik píše:Mate nekdo zkusenost s pneu Pneumant PN 950 Tritec? Myslel jsem si, ze to je nejaka cina, ale vypadaji zajimave..
Mal som na aute z DE Pneumant Tritec sport a kym neztvrdli (vek no) tak jako super, dokonca v rozmere 205/50 R16 mali rim protection co nebolo zrovna obvykle...takze mne sa do momentu ztvrdnutia pacili, ale vyssia hlucnost

momentalne mam vyssie spominane Nokian zLine a neviem mam zmiesane pocity, guma je to dobra, ale ziadna priecna drazka, plus relativne siroke vodiace "kanaly" a vo vysledku mam pocit, ze tej gumy je tam malo :-?

a celkovo mam pocit, ze si tolko nedovolim ako s Pneumant, ale mozno vekom clovek vymakol
Odpovědět