...nakoľko auto malo na NS necelých 2000km tak som nešiel paľbu, absolvoval som ho takým mierne rýchlejším výletným tempom. S brzdami som nemal absolútne žiadny problém, so swiftom na ringu potrebuješ reálne brzdiť až niekde od Adenauer po Muhle a potom to je len do kopca.
Skôr som auto brzdil v zákrute "bočným šmýkaním" takže najviac opotrebované boli boky zadných pneumatík. Kvôli premávke a nehodám som šiel stále max dve kolá a potom pauza. To blbé pomalé padanie otáčok bolo niekedy na nervy, ale inokedy motor reagoval úplne normálne a otáčky padali hneď. (wtf ?)
To je zajímavý ty otáčky, zkoušel jsi to nějak nasimulovat kdy se to děje? Dvojitá spojka nepomůže? Já už jsem se s tím díky pravýmu meziplynu celkem sžil
Súhlasím, medziplynom špička/špička sa to dá celkom zkalibrovať, ale žena mi to zakázala kvôli kovovým pedálom. Mám už totiž všetky topánky s okopanou špičkou, semtam to netrafím
Taky jsem na to dlouho dlabal a na řízení používal co bylo zrovna na nohách, ale postupně jsem zjistil, že ty rady o obuvi s úzkou podrážkou na řízení nejsou tak úplně mimo. Než baganče, tak bych se radši zamyslel nad úpravou pedálů...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).