mmira píše:tohle je extremni priklad, takove ne, ale znam temer takove. na mokru/kaluzich 200+ zatacka nezatacka, ESP to chyti.
ano je, to ja utahl schvalne do extremnu, protoze z toho co tu pises a nejen ty, ziskavam pocit, ze vsichni kolem vas spolehaji na onu elektroniku nejak zasadne ve stylu "mam ji = preziju, nemam ji = nepreziju" ja takove extremnisty v okoli nemam a pochybuji, ze budou zasani procento. Temer kazdy pak do urcite miry na ty systemy spoleha to ano, typicky jak jsi spal "kdyz jim to pred ocima vypnes zmeni styl jizdy" ano toto je asi nejlepsi popis one situace. Ti lide nejezdi tak, ze ten system vyuzivaji, jezdi daleko od limitu, kdy zasahne, ale kdyz jim ho vypnes, jedou jeste opatrneji, byt bezduvodne.
a ja k tomu dodam jiny prikald a zcela na miste. Sjezd na kole. Jel loni sjezd a jel sem krokem a mel sem za to, ze se vybouram a ze se to neda sjet, ubrzdit apod. kolem mne jezdili borci tak 4x rychleji s prstem v nose. pokud bys byl tim co kolem mne proficel, presne bys rikal, ze lidi neumi vyuzit kolo, nevi co od nej cekat apod. - ano to jsem ja. spotrebitel, co se jel projet a zaroven vime oba, ze takovi cyklisti jsou absolutni vetsinou blizici se 100procentum. To same plati o autech.