Je nutno ale říct, že tohle je obecně velmi těžké detekovat, protože ta bariéra to prostě celé odstíní

Moderátor: řidičBOB
To bylo letiště Měřín? Nejezdim tam moc často, ale v 6 z 10 projeti tam stojí schovani za barierou. Tak tam jakožto nemajitel AR zpomaluji k normálu.řidičBOB píše:Tak jsem dal na VSáka a sundal RedLine... No, po tomhle šel obratem zpět!![]()
Je nutno ale říct, že tohle je obecně velmi těžké detekovat, protože ta bariéra to prostě celé odstíníAle bylo by zajímavé vidět, jak by na to přenoska vysoko na okně reagoval.
On měl na mysli verzi s LED panelem...řidičBOB píše:ano, zřejmě. Žátný Transporter PČR nemá pevnou radarovou výbavu... Nicméně na zadních sedadlech nebo skrze přední sklo, se může tu a tam vyskytnout laser parsek.
Zrovna nedávno jsem takovou laser párty skrze čelní sklo, Transporteru v barvách, zažil.
No, jestli znáš třeba z Lipska do Kasslu A38 tak tam mají za tunelem vlevo mezi betonovými svodidly taková místa, kde to je koncipované shodně jako ukazuješ na videu, akorát je míjíš z druhé strany a je to tak šikovně postavené, že kdo není bystrý, ani ho to nenapadne. Ty betony jsou totiž všude akorát v jednom místě je tam plynulá startovací dráha pro auto s radarem do levého, a to auto tam musí zacouvat, a pak je těžko detekovatelné, když má betony z obou stran.řidičBOB píše:Tak jsem dal na VSáka a sundal RedLine... No, po tomhle šel obratem zpět!![]()
Je nutno ale říct, že tohle je obecně velmi těžké detekovat, protože ta bariéra to prostě celé odstíníAle bylo by zajímavé vidět, jak by na to přenoska vysoko na okně reagoval...