Zbraňový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
oxik
Letec

Re: Zbraňový koutek

Příspěvek od oxik »

pp mi čte myšlenky :D
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

...proto se leckde protahují termíny zkoušek na několik měsíců.....
MG - radost až na kost.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Tak jsem se dnes konečně dokopal něco pořídit, štěstí přeje připraveným :)
Přílohy
gun.JPG
northwind
Pan Řidič

Příspěvek od northwind »

Dobrá volba
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

bond: teď už jen toto a správný pouzdro (příp takové) a jsi ready (kámoš je takový malý army nadšenec, tak mám od něj celkem přehled :) ). Ať slouží a nemusíš ho nikdy použít mimo střelnici.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

samozrejme mam i zasobnik s botkou a pouzdro na skryte noseni ;) v glockshopu jsem dnes prave byl :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

:-bd
270kW
195kW
107kW
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Nechci teda nikoho strašit, ale kdo uvažuje o zbrojáku tak honem rychle než si na nás EU něco vymyslí. I tak mi přijde, že aby to ti naši hlasovači v PČR jen neschválili bez odporu, tak bude třeba nějaký opravdu aktivní odpor formou třeba velké demonstrace... A pak se bude každý člověk hodit. Jak nám začnou sahat na osobní bezpečnost, tak už to přestává být legrace a bude třeba se opravdu vážně ozvat.

Tu je veškeré info velmi přehledně pohromadě: http://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz/. Pro váhavce: je třeba si nejprve podat žádost a pak teprve se začít učit otázky. Na zkoušky se dle vytíženosti čeká i více jak 2 měsíce...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

jarka píše:Nechci teda nikoho strašit, ale kdo uvažuje o zbrojáku tak honem rychle než si na nás EU něco vymyslí. I tak mi přijde, že aby to ti naši hlasovači v PČR jen neschválili bez odporu, tak bude třeba nějaký opravdu aktivní odpor formou třeba velké demonstrace... A pak se bude každý člověk hodit. Jak nám začnou sahat na osobní bezpečnost, tak už to přestává být legrace a bude třeba se opravdu vážně ozvat.

Tu je veškeré info velmi přehledně pohromadě: http://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz/. Pro váhavce: je třeba si nejprve podat žádost a pak teprve se začít učit otázky. Na zkoušky se dle vytíženosti čeká i více jak 2 měsíce...
doporučuju ale uceni otázek na poslední chvili, tak jako jsem to udelal ja :D Otázek je 500 a ne všechny se daji logicky odvodit, nektere je třeba si opravdu zapamatovat. Když vas vyhodi od zkoušky, tusim dvakrát, můžete si pak znovu požádat zas az po nejake době...
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

Když se neudělá teorie, znova žádat o termín zkoušky lze až za 3 měsíce. Neprojde-li člověk praktickou částí (to se včera stalo mě) lze tuhle část zkoušky opakovat ještě jednou - nejdříve za 14 dní, max do dvou měsíců.
Bylo nás 19, teorii udělalo 7, praxi 4. V pondělí si jdu pro opravný termín - pravděpodobně začátek ledna.
Dělám si to i z důvodů, čím víc lidí bude mít ZP, tím hůře se budou omezovat.
MG - radost až na kost.
Odpovědět