kompresor tam dat pujde levou zadniKoPP píše:do X1 je jako nejlepší použít pohon v podobě 5er X1 odpojit a jezdit pětkou.
jinak bavoráci nende z toho krámu v mini udělat krám co je v S-ku? Koně chybijou, všechno na autě je cca 3x rychlejší než motor.
a vůbec aj tvrdší by to být mohlo... rozpočet na úpravy velmi omezen - to bych to raděj střelil a koupil něco jinýho.
BMW Divize
Re: BMW Divize
fajn, tak ještě kde to koupím a kterej goes použije tu levou zadní aby to tam narval.
Slow and serious
ne, ale co není, může býtDeli píše:kupuješ SUV?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
320d ti neni dost dobrá, jo?

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ale joo, nicméně do budoucna bude potřeba něco v automatu pro přítelku.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Mate Cooper? Pak jste to vystihl presne, to auto je skvele, ale chybi mu asi tak 100 koniKoPP píše: jinak bavoráci nende z toho krámu v mini udělat krám co je v S-ku? Koně chybijou, všechno na autě je cca 3x rychlejší než motor.
a vůbec aj tvrdší by to být mohlo... rozpočet na úpravy velmi omezen - to bych to raděj střelil a koupil něco jinýho.
Urcite se pro to nabizeji minimalne kompresorove kity, tady mate treba elektricky http://www.superchargertuning.com/pages ... show/id/18 - moc verohodne to ale nevypada
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
k fotkám ze začátku týdne se objevili další tentokrát o něco zajímavější 
Pick up má otevřený funkční kufr

Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
a ještě reklama na 6er
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
jen malá technická: mám zapnutej AdsFilter a ty fotky nevidím....acer.t píše:k fotkám ze začátku týdne se objevili další tentokrát o něco zajímavější
...
// Tak si ho vypnete
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
to ses pak pekna svinak, kdyz si nenechavas zobrazovat reklamu