Chtěl bych se s Vámi podělit o zkušenosti s dopravní kontrolou, v noci mě zastavili zezadu policajti s modrými majáky a červeným nápisem STOP, chtěli doklady, které jsem jim dal - to je samozřejmost při dopravní kontrole, ale co následovalo potom: policajt přinesl z auta alkohol tester s již nasazeným a nejspíše použitým náustkem

, a poté mi svítili do očí LED baterkou

, že prý kvůli otestování na drogy, zažili jste někdo takovéto jednání?

co jsem zjišťoval tak náustek musí být naprosto sterilní nerozbalený, rozbalit a nasadit ho na tester musí řidič, a testovat oči LED baterkou je absolutně nepřípustné, byl jsem po celým dni práce utahaný a k tomu ještě na mě lezla chřipka, viděl jsem se už v posteli tak jsem to pitomec nějak neřešil, ale příště ty zas*aný černý ku*vy pošlu do hajzlu! takovéto jednání si už nikdy nenechám líbit, je to opravdu neskutečné, někteří policajti jsou fajn, v pohodě, ale někteří jsou namyšlený dementi co jen tak tak uďáli střední školu, zázrakem psychotesty a mají u sebe placku a pistolku u prdele, a myslí si o sobě nevim co a jsou to v podstatě hovna, nuly... jo MUDr,Ing,JUDr,PAEDDr,RNDr,Csc k tomu... to je někdo, ne nějaký namyšlený blbeček se sotva střední školou...podle mě lidé co jsou schopni udělat to co jsem popisoval nemají u policie rozhodně co dělat...