Snowman000 píše:OK diky...myslel som hlavne ten podvozok, zda su tam 17" abo 18"? Tie rozdiely medzi jednotlivymi verziami a kombinaciami mi pridu dost vyznamne

řBOB píše:Kola jsou tam 18"...17" je málo a 19" už moc

Podvozek jako takový mi vyhovuje...výhrady mám akorát k jeho občasné hlučnosti, která jde zejména od zadní nápravy. Zatím nejmarkantnější hluk jsem zaznamenal v 150k TDI 6MT ve výbavě CL. Tam to bylo snad až nedůstojné dané kategorie vozu.
U 17" pneu je spíš zarážející jejich offroad rozměr 215/55R17. Na druhou stranu se s tím hezky skáče ve městě přes obrubníky. Ale ve vyšších rychlostech tomu chybí jistota.
Základní "
pevný" podvozek je v pohodě na čistém asfaltu. Německo, Rakousko, Itálie není nač si stěžovat. Ale přijedeš do
stověžaté a rázem se projeví hluk na nerovnostech a určitá neposednost zadku (pokud není naložený kufr) a rozvlněnost při sérii pozvolných nerovností (ve vyšších rychlostech). Jinak na čistým asfaltu v legálních rychlostech není žádný problém a důvod si stěžovat. Stejně ale tvrdím, že na odhlučnění podběhů(?) se zbytečně šetřilo - naprosto nevhodně vzhledem k ceně vozu.
Já jsem jako jedno z prvních B8 měl půjčený Variant BiTDI 4Mot DCC a celkově se mi to líbilo komfortem povozku. To auto pod plynem není pomalý. Ale je opravdu obézní. Nárůst hmotnosti je značný. Pokud s tím bude někdo jezdit převážně svižné přesuny po dálnici s rezervou výkonu (v rámci rychlostí pro normální lidi), tak to bude dobrá volba. Ale pro někoho, kdo jezdí převážně poskakování po městě, to asi nebude dávat smysl.
V každém případě, pokud jde o auto do výroby, DCC + LED2 jsou základ. Zbytek podle vkusu každého soudruha.