BMW Divize
Re: BMW Divize

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To neni pro mě, kamarád objednává a dneska jsme diskutovali keramický brzdy, přepošlu mu tvůj elaborát ať si z toho udělá závěr sám. Vzhledem k jeho pohybu prakticky všude, každej den 2x přes Prahu, často Alpy a podobně, říkal jsem mu, že bych se na keramiku vybodl a na zimu vzal 18". A pokud půjdou užší, zvážil bych i je. Svýho času měl jako daily M3 e46 a přesně takhle to měl. Děkuji ti za info. M s MT bych si vyzkoušel rád. Až budu mít cestu tvým směrem ozvu se. Opět ti děkuji.Bond007 píše:ještě k tem keramikam. Pokud nejsou zahrate, tak se jim do brzdeni moc nechce. POkud to tedy ma byt auto co bude hodne jezdit i po meste, je klasika urcite lepsi volba.
Pokud bys chtěl vyzkoušet M s MT, dej vedet, nejak se domluvime. Myslim ze moc jinych moznosti na vyzkouseni tehle kombinace není. Muzem se projet jak zamlada. POkud tedy neberes MDCT nebo jak se ta hruza jmenuje.
RWD
enem malý dodatek - celý loňský a první půlu letošního byl absolutná nedostatek keremaiky, proto se na auta a keramikou čekalo i víc než rok!
prý ještě v pze je jedna ///M4 s 6MT
prý ještě v pze je jedna ///M4 s 6MT
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není to tak úplně pravda... Stratos má pobočku i v Pze, což byl hlavní důvod získání licence pro HK
Dokonce už jednu i8 i prodali.

soon...
asi to moc nejede, když teď Invelt tlačí i3 na operák za desítku, případně bez navýšení anebo půjčovný taktéž za desítku na měsíc
http://invelt.u.mailkit.eu/mc/CLQIVUCUL ... PQRZKNDUWJ
http://invelt.u.mailkit.eu/mc/CLQIVUCUL ... PQRZKNDUWJ
-
- Pan Řidič
Jj, tu i8 jsem se Stratosu viděl. Hrdě tam měli ceduli "prodáno."
IMHO 18" na M3 vypadají pěkně jen v případě, že auto je snížené a má distanční podložky, aby kola nebyla ta zapadlá. Ale ty stříbrný devatenáctky jsou o něco hezčí.
IMHO 18" na M3 vypadají pěkně jen v případě, že auto je snížené a má distanční podložky, aby kola nebyla ta zapadlá. Ale ty stříbrný devatenáctky jsou o něco hezčí.

Pánové, odborníci,
jen rychlý dotaz. Jde dokoupit/rozšířit záruka (Car Garantie) na BMW dovezené z Německa, registrované v 2014, najeto 10 000km?
Děkuji!
jen rychlý dotaz. Jde dokoupit/rozšířit záruka (Car Garantie) na BMW dovezené z Německa, registrované v 2014, najeto 10 000km?
Děkuji!
Ja jezdím v zimě právě na těch úzkých 18" a ani cesta po neodsněžených alpských silničkách nebyla problém.d1.8t píše:To neni pro mě, kamarád objednává a dneska jsme diskutovali keramický brzdy, přepošlu mu tvůj elaborát ať si z toho udělá závěr sám. Vzhledem k jeho pohybu prakticky všude, každej den 2x přes Prahu, často Alpy a podobně, říkal jsem mu, že bych se na keramiku vybodl a na zimu vzal 18". A pokud půjdou užší, zvážil bych i je. Svýho času měl jako daily M3 e46 a přesně takhle to měl. Děkuji ti za info. M s MT bych si vyzkoušel rád. Až budu mít cestu tvým směrem ozvu se. Opět ti děkuji.Bond007 píše:ještě k tem keramikam. Pokud nejsou zahrate, tak se jim do brzdeni moc nechce. POkud to tedy ma byt auto co bude hodne jezdit i po meste, je klasika urcite lepsi volba.
Pokud bys chtěl vyzkoušet M s MT, dej vedet, nejak se domluvime. Myslim ze moc jinych moznosti na vyzkouseni tehle kombinace není. Muzem se projet jak zamlada. POkud tedy neberes MDCT nebo jak se ta hruza jmenuje.
Jinak na kerymiky za 250 000 bych se taky vykašlal. Ono totiž těch 250 000 stojí i výměna a podle ohlasů ty brzdy zrovna nevydrží bůh ví co.