Já ti rozumím, chceš zpátky mládí, ne komouše. To první je nesplnitelné, to druhé si bohužel díky bruslokracii ještě užiješ. Máš v podstatě jedinou šanci, včas umřít.
Safra, dal jsem si jedno pivo na lačno a už takhle kecám, děs.
Ten svět už fakt vážně není normální..... nebo sem já (a pár dalších) nenormální?
Vytrženo z diskuse pod fčerejším článkém o neue E-kládě:
Jens Dralle z Auto Motor und Sport komentuje modernizovanou 1 BMW.
Stručně: shledává, že LCI má výrazně lepší podvozek ( mimochodem, jde objednat BEZ runflatů)
Kompletní tisková zpráva má 76 DIN - A4 stran, o podvozku tam ale není ANI SLOVO. Zato jen přednímu nárazníku je věnována poezie na jeden tlustý odstavec, infotainmentu 4 strany.
Inženýři BMW přiznávají off record vylepšení podvozku a DIVÍ SE, že si toho novináři všimli, taková nepodstatná prkotina, ne?
Kvuli pumpickam vcera zavreli vyjezd z Prahy na R4.. a nekdo na Waze to nahlasil ve smeru do Prahy a Waze po me chtel, abych sjel na poslednim exitu pred klesanim k Agipu. Jeste, ze jsem mu neveril..
Ty woe, mám zkažený den... sem se chtěl přihlásit do paypalu, blbě sem to napsal do adresového řádku a vyběhl na mě zápis od paypalu na wikipedii.... úplně mi to zkazilo den... du svůj účet zrušit....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.