http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/r ... enka-11050
Nebo vzit rovnou pole position ...
Ale 50k za sedadla do auta je na me dost brutal

Při tomhle cíli bych provizorně koupil jednu pevnou pro řidiče do 10tis. Kč a až by přišla doba na 70kkč do sedaček, tak by přišla.mmira píše:d: nj, jenze dve nove sedacky dopredu tak, aby se daly sklapet kvuli pristupu dozadu, je tak 70t. to se mi ted nechce.
uz jsem se naucil presedat ze strany na stranu jak borci na silnicnich masinach
Recaro je drahá značka, jde to řešit i levněji.Vrooom píše:Kdyz jsem koukal na sportovni sedacky, tak tyto jsou docela oblibeny, bmw je prodava jako performance.
http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/r ... enka-11050
Nebo vzit rovnou pole position ...
Ale 50k za sedadla do auta je na me dost brutal...
pavproch fčíl na BMWklubu píše:BINGO!JaraX píše: pokud to srovnám s jakoukoliv škodovku tak je i BMW e60 fantasticky auto,
V pátek se mi (doufám dočasně) rozpadl 3er, taxem o víkendu jezdil v Plzni do práce a neska z plzně dom firemní oftákou II. 4x4 1.6CRD.... kurwa, na to už bych si fakt nezvykl... gumové řízení, houpe sa to tak akoráth na mořskou nemoc, nejede to (logicky), nebrzdí to, bezpohlavní spojka aji ostatní pedály, řazení absolutně bez citu, udržet to rovně na cestě problém, i pomalejší najezdy do zatáček hrozí výletem do příkopu.... ale hlavně že to má kufr na mrtvolu a držáky PeT lahví... :twisted
ja ted stravil tyden na jachte a cestu tam i z5 v OIII RS a po usednuti do M3 jsem zazival skoro orgasmuspavproch píše:vždycky až při srážce s realitou si člověk začne vážit toho co má.....![]()
pavproch fčíl na BMWklubu píše:BINGO!JaraX píše: pokud to srovnám s jakoukoliv škodovku tak je i BMW e60 fantasticky auto,
V pátek se mi (doufám dočasně) rozpadl 3er, taxem o víkendu jezdil v Plzni do práce a neska z plzně dom firemní oftákou II. 4x4 1.6CRD.... kurwa, na to už bych si fakt nezvykl... gumové řízení, houpe sa to tak akoráth na mořskou nemoc, nejede to (logicky), nebrzdí to, bezpohlavní spojka aji ostatní pedály, řazení absolutně bez citu, udržet to rovně na cestě problém, i pomalejší najezdy do zatáček hrozí výletem do příkopu.... ale hlavně že to má kufr na mrtvolu a držáky PeT lahví... :twisted