Já mám nadrž psanou na 47l a z kanystru dám 60. To se pak ručička paliva hne po Praze po cca 230 - 250km a když jedu mimo i 300 - 320km bez hnutí... . Kdo nevěří nevěřte, pár lidem jsem to ukazoval a taky nevěřili.
Samozřejmě nberu úplně plnou pod víčko, tedy opravdu full nádrž.
PS: Pokud mi ukáže dojezd 0 vím, že ještě dva litry tam vždy jsou...
uměl bych si jistou nebezpečnost představit v létě, když je teplo...výpary v nádrži jsou rozpínavé a někam by se měly mít možnost v té nádrži uklidit.
Brácha, když měl ještě Alhambru, tak přes pojistný ventil (který se dal zamáčknout klíčem) tam narval přes 70l.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne sob 02 kvě 13:18, celkem upraveno 1 x.
Na Vánoce jsem do LPG nádrže o objemu 85l natankoval 85,5l a pralo to tam plyn vesele dál.. časem jsem zjistil, že jsem nebyl sám a od té doby mě tam už tankovat neviděli ani neuvidí
@gebic: přesně.... dyž to tam liju na benzice ("po střechu" = 63litrů max), taxa mi ukazatel hne asi po 60-70 km.... dyž tam narvu z kanistru 70, taxe hne po 120-150km... (a celkový proběh na "plnou" se taky liší asi o 60-80km ve prospěch kanistru), čili to všemi směry odpovídá těm cca 8 litrům navíc...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
oxik píše:Na Vánoce jsem do LPG nádrže o objemu 85l natankoval 85,5l a pralo to tam plyn vesele dál.. časem jsem zjistil, že jsem nebyl sám a od té doby mě tam už tankovat neviděli ani neuvidí