Fiat a vše kolem nich

Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Fiat a vše kolem nich

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: včera, 11:17 Duse objednát (URGENTNĚ) k Michalovi, holt to spojím i se servisem (wolej, filtry) o 2 kkm dřív než plán.
Jo, futerý mu to odvezu, hurá. A jaxem se koukal, esli to bude nový posilovač, tak enem ca dvojka (matriál bez prce), ufff.

Btw, drahá a juniorkou nemají sebemenší zábrany s tím yezdit i přes velký kopec (brr, já bych to strachy nedal) - byly na bježkách v Karlowicach přes Soláň a prý to brzdilo bez klopýtnutí.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Re: Fiat a vše kolem nich

Příspěvek od pavproch »

Neska ráno během vycházky sem NATO ingtenzivně myslél (až tak, že sem zapoměl dávat pozor a na kluzkém sebů yebnůl): Fčíl sou urgent ty brzdy (+ servis) + chytrá paní v podpalubí (Ka), P1220 ale budu prokrastinovat a čekat až /esli sa zas objeví.... malinká šance je, že fčera při té elektro-rozborce bez výsledku sa třeba s něčím něgde (nechtěně) hnulo a P1220 sa už objevovat nebude... třeba... pesimista ve mně ale sa jen usmívá nad mou naivitou .... (čti nevymyslél sem, co jak kdy dál, krom toho že tu ECU opravdu ne /hned/fčíl). Tožtak, du ji (P1220) zase vyhlížet/očekávat....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Odpovědět