60+ je normální rychlost když se jede nějaká zatáčka a chvíli se to drží. To se tak utrhne i na mokru .
Ale těma autama jsem nejel, tak třeba to je fakt bída. Je to určitě škoda pokud to je dole uměle přidušený. Já myslím, že na klouzání bude top stará M3C s DKG.
Jak říkám, já jsem trouba, co si chce akorat “hazet zadkem”, pokuset se o cokoliv co predvadi na tom videu a uprimme i nezanedbatelna cast tvych onboardu by v mem pripadne skoncilo katastrofou… Nemam problem do nabrzdit a poslat do pravouhly zatacky vahou, ale tyhle rychly rwd smyky jsou nejak mimo me, bojim se.
Takze uznat, ze to vlastne nemam v ruce a slusela by mi spis GR86 je fer.
Ale u toho Forda me proste sere, ze to auto by to melo umet.
A z toho co rikal Muldix v testu, tak US verze by to umela :/
Ja sem rok poctive trenoval a jak rikate 'hazel zadkem' ale paradoxne me to jde lip kdyz se jede rychleji na suchu, lip to citim kdyz to ma grip. Ta situace jako vracecka na mokru ve 40 je furt nic moc a o nejakym vetsim spojovani driftu si muzu nechat zdat uplne. Snad bude letos lepsi zima na trenink
Jo na suchu to je trochu lepsi, protoze jde vic citit od volantu, vim ze treba na NS se mi jede fakt divne na mokru a moc duveru v predek auta nemam.
Do tho driftu to chce s rozumem, zadne skubnuti volantem. Pak muzes dostat nedotacivy smyk a je to zabity. Natocit volant a pridat.
Treba tady uz mi ani ta 2jka uplne nestacila https://www.google.com/maps/@49.9917684 ... FQAw%3D%3D