Dříve M135i, nyní ///M2

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: Dříve M135i, nyní ///M2

Příspěvek od Vrooom »

Spectral píše: stř 22 črc 13:20 Nechcete někdo odpolední ježdění na trackday ve Vysokém Mýtě tuto sobotu 25.7.? Akce Special Drive, info zde: https://www.specialdrive.cz/event/trackday-myto-25-7/

Já bohužel nakonec nemůžu, ale bude tam M.Z., natrhne vám prdel v KTM :D
Přenechám za 3000 Kč (levněji, než to stálo mě v předprodeji).
Co jsi tam chtěl vzít? Furt ještě máš tu 130i?
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Ano, tentokrát jsem chtěl vzít starou dobrou 130i. Minule jsem byl s M340i.
Nepomohl bys mi rozhodit sítě někde ve tvém okolí (známí, fóra, FB atd.) s tou nabídkou přepuštění Mýta? Já sociální sítě nepěstuju, tak se mi to špatně propaguje do světa. Nechám to i za dvojku, když na to přijde.
Díky moc.
:ar!
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Startovné na trackday už je prodáno.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Super, kdo to vzal, resp. jaké auto tam bude?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Toyota GR86, nějaký borec z okolí Hradce Králové.
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Vcera jizdy verejnosti v Brne, byl sem poprvni tak sem vubec netusil co cekat. Jsou to 4 sloty, kazdej ma 25 minut + 5 minut na sjeti z drahy a najeti dalsi varky. Cena je 900 za jeden, koupil sem rovnou vsechny 4. Terminu je malo a ty co byly k dispozici jsou rychle vyprodany, kdybych to nekupoval tak moc dopredu tak se na to kvuli horku vyprdnu. Pred prvnim stintem sem upustil gumy o 2 desetiny, vyjel na trat a po ani ne 100m hlaska ze nizkej tlak v pneu a auto prepnuty do comfortu a nejde s tim nic delat. Jde jen zastavit a dat reset coz ale na trati nejde, bohuzel nejde ani sjet a udelat to bokem protoze te uz nepusti zpet (nenajizdi se z depa na konci cilove rovinky ale pred ni kde neni takovej rozhled takze to nedovoli). S autem utrpeni jet, razeni pomaly a radi samo i v manualnim rezimu, auto nejede dokud neni volant rovne, stabilizace hyperaktivni, vsude prodleva....po 2 kolech nadavani si sem se zklidnil a aspon vytezil co slo - zahrat vsechno a hlavne gumy. Sjel sem driv, upustil znova, dochladil brzdy, tentokrat uz dal reset a jel na druhej stint. Tam uz reakce auta v poradku ale porad to radilo pomalu a prerazovalo i v manualnim rezimu takze sem si nadaval znova ze sem nevypl motor a nenastartoval znova at se to resetuje cely. No 10 minut pred koncem sem si uvedomil ze mam paku razeni furt v normalnim rezimu...navrat idiota. Treti stint konecne auto jako obvykle a zacal sem si uzivat sedacku, bohuzel sem dojel nejakou vetsi skupinku a trvalo me nez sem je preskakal...kolo ale uz z 2.28 a optimal 2.26 me docela prekvapilo, bylo porad 35 stupnu a provoz. Posledni stint uz teda palba, kvuli horku sem dost chladil, nastesti me to provoz docela usnadnoval - najedu do rychlyho kola a za 3 zatacky vlacek pomalejsich lidi co nejde rozumne predjet, tak zbytek kola dochladit a dalsi pokus. Zajezdil sem si nakonec pekne ale, sedacka je obri rozdil, pohyb auta je citit proste zadkem daleko driv a da se to krasne vodit, jel sem urcite vetsi hranu nez normalne. Az doma sem si vsiml ze jedno kolo za 2.25 bylo o par setin rekord, s provozem a pekelnym horkem, optimalni kolo 2.24,02 navic gumy maji uz pres 60 kol. Nakonec teda super pojezdeni a sedacka bude mit nekdy v pristim aute daleko vetsi prioritu. O tom jak skvely sou CR-S az nekdy priste
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

No super, to si ji hezky uzivas. Sledujes nejak teploty? Je super ze se uchladi v tech teplech. Na ecce byl opet sraz. tak jsem sedel v postelovane 996, kamos tam ma ohlins podvozek (to mi teda prijde docela dost tuhy) a pole position sedacky a nejaky after market vyfuk. Sedacky jsou mozna to nejlepsi v cem sem sedel, fakt krasne drzi, dost podobny sedacky teda mel i lotus. Naopak ve vetsine auto co jsem jel kde jsou anatomicky sedacky, tak i kdyz maji super vedeni tak jsou hrozne velky, ze v tom clovek stejne plave a to nejsem zadny strizlik ...
Jeste jsme se nechal povozit v M2 G87 a je to teda pekna lod, fakt uz docela dost velke auto, ale jede to asi slusne (majitel tomu prilis neslapal na krk, ale i tak jsem porad byli v rychlostech kdy je clovek bez papiru), Docela se mi libila pozice v aute, kdy je vevnitr clovek hezky zapadnuty. Ale prislo mi ze tam je dost aerodynamicky hluk, uz okolo 120 tam hucelo.
A pak jsem se jeste nechal svezt v AMG GTS, to je taky dost zajimave auto, ma to super interier, hezky obsity kuzi. Vepredu nekonecna kapota. Takove exoticke. Nicmene teda zpracovani dost bida, extremne to vevnitr vsechno vrzalo.
Nakonec nejemotivnejsi byla vlastne projizdka v 996. Super, jak tam clovek zezadu slysi motor. (stejne jako v 997 kterou mi nedavno pujcil mmira, to je laska jak ty atmo motory reaguji na plyn).
Myslim, ze nejaka hezka 996 do 1 mega (jestli se to da sehnat) muze byt uplne super vec na uzasny autickarsky zazitky, clovek se musi snazit aby to drzel pod krkem, ale kdyz to zvlada tak to neni vubec pomale. Nebat se servisu porsche, tak by me to mozna i lakalo :D
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já osobně bych se s 911 na okruh vůbec nepouštěl, to je extrémně drahá sranda. A obzvlášť starší generace, kterým umírají motory i při běžném provozu, natož na okruhu.

Za mě nejlepší BMW a pak nějaké GR86 apod.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

On to tak postavene koupil uz pred lety, ma to na okresky, na okruh s tim nejezdi. Jako dost lidi s tim skoro nejezdi. Protoze na to neni cas/chut :D ... Vlastne s tema autama to je cim dal horsi, vcera byli poprve na eccaku dopravaci a prudili, ze se tam na tom placku nesmi stat.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

No jo, klasika, za chvíli se nebude smět nic.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Odpovědět