Elektromobily a vse kolem nich

Elektromobily, hybridy, alternativní paliva a vše kolem emisí nebo spotřeby paliva.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Elektromobily a vse kolem nich

Příspěvek od pavproch »

Pro mě jo - jaxem spal, (občas/zřídka, ale už sa to stalo víckrát) sa v 8 ráno dozvím, že po obědě mám být fPilzni a večer zase doma - elektrikou neřešitelné.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Dojezd 1000 km není nutný, ale tankování za 5 min jo. To nabíjení je velký problém zvlášť pro ty, co nemohou nabíjet doma. Kdo chce trávit čas po nabíječkách?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ale mít nádrž na 1000km by taky bylo KŘASNÉ, bohužel je to technicky (třeba i quli STK) neřešitelné. Jinak těch 5min = souhlas.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jerry píše: dnes, 11:52 Dojezd 1000 km není nutný, ale tankování za 5 min jo. To nabíjení je velký problém zvlášť pro ty, co nemohou nabíjet doma. Kdo chce trávit čas po nabíječkách?
Šak počkej, oni by ti vysvětlili, že si máš dělat bezpečnostní pauzy a za tu dobu můžeš dobíjet :D
Já se dycky bavím u Humpolce, kde ti lepšomotoristé v Teslách, sedí v autě a čekají, protože nechtějí sedět na Benzině uvnitř s kamioňáky, co tam futrují držkovku :))
270kW
195kW
107kW
Odpovědět