Jasně... ale uvědomuješ si, že tím, že jezdíš vědomě na červenou tomu deš tak trochu naproti? Resp. je mi jasný, že tobě je to u prdele.. páč sedíš v náklaďáku, takže tobě se nic nestane...Truck Daškam píše: ↑sob 10 zář 09:08 Já na tyhle vědecký a hlavně katastrofický eseje nehodlám reagovat.
Mě by jsi řídit v přilbě, protože může na tebe spadnout čínská kosmická lod nebo malý asteroid. Jeden nikdy neví
Předevčírem jsem si ovíněn sjel na koloběžce pro tonic na pumpu. Bez helmy a jel jsem skrz autobusové nádrží, kde je jednosměrka. Katastrofa.. Mohl se tam ve 2h v noci z ničeho nic objevit autobus plný lidí, já do něj v plné rychlosti nabourat a po odrazu od čelního okna skončit pod ním
To je to samý jako cyklista vs. červená na přejezdu. Každej druhej to dává do videa... A já ne. At si jede, já bych na kole možná nejspíš jel taky. Řeší se strašný hovna
Kolikrát myslíš, že je potřeba něco udělat, než se z toho stane bezmyšlenkovitej zvyk? Přemýšlíš nad tím, kdy zapnout stěrače? Nebo jak zařadit 3?
Přilba tě neochrání od toho, když tě sejme auto, ale ochrání tvou kebulu od toho, aby se rozlouskla o silnic, když hodíš tlamu...