Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
soon...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tchyně už zase bourala? Přítelkyně vám nadává, že jezdíte jako šílenec? Strejda znovu vyjel s dvojkou pod žílou? Sousedovi praská cévka pokaždé, když musí zastavit na přechodu? Pojďte se podívat, že zdaleka nejsou sami a že jsou i mnohem horší. Pojďte se podívat na výběr těch nejlepších z nejhorších řidičů za rok 2024.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Neuvěřitelné, jak jsou řidiči schopni ignorovat 3 houkající auta...navíc profík, co má CE, profesák a teď jsem se dozvěděl, že i psichotesty (opsáno doslova), na kterých by vyletěl každý druhý řidič osobáku a motorky 

soon...
Nedávno jsem dojel na kruháči pod dálnicí nějakou nákupní tašku řízenou ,,paní řidičkou" jela jako ve snu snad krokem. Od FM přijížděl policejní Transporter na majáky a normálně museli zastavit, protože nákupní taška pokračovala nerušeně vpřed směr dálnice
a tohle jezdí v provozu...

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Truck Daškam
- Letec
Nějak jsem tam nenašel asi nic závadnýho... Možná tak v čase 10:29 mohl kousek popojet dopředu, ale tam spíš vadila ta dodávka vpravo a v těch 11:30, nevím no - tam je to debilní, že se řadí auta vlevo a když to tam vyslal, těžko mohl dělat už něco jinýho a chtěl se jim uhnout a ne je držet za sebou no.
Já se řadím až nahoře, protože vpravo je šrafování a lze mě tam objet
Spíš mě překvapuje manévr toho řidiče s majákem v čase 12:53, proč jako nezůstal v koloně a objel kamion z druhé strany.. Ne že by to něčemu vyloženě vadilo, ale je to divný a nevím kde bral jistotu, že ho tam nezavře kabinou
Ale dobrej marast vzniká V Holešovičkách do centra v místě, kde vzniká bus pruh - spousta lidí reaguje včas a uhejbá do bus pruhu, a pak si IZS zbytečně musí razit cestu místo toho, aby jeli tím bus pruhem.
Všiml jsem si, že leckdo nahoře to houkání vypne, v klidu si vjede do bus pruhu a pak to zase rozpálí. Tam kde vzniká ten bus pruh, by měli dát do pravého pruhu kříže - čehož by ve finále využily možná i ty autobusy, protože by mohli jet v klidu levým, když pravej do Blanky stojí
Já se řadím až nahoře, protože vpravo je šrafování a lze mě tam objet

Spíš mě překvapuje manévr toho řidiče s majákem v čase 12:53, proč jako nezůstal v koloně a objel kamion z druhé strany.. Ne že by to něčemu vyloženě vadilo, ale je to divný a nevím kde bral jistotu, že ho tam nezavře kabinou
Ale dobrej marast vzniká V Holešovičkách do centra v místě, kde vzniká bus pruh - spousta lidí reaguje včas a uhejbá do bus pruhu, a pak si IZS zbytečně musí razit cestu místo toho, aby jeli tím bus pruhem.
Všiml jsem si, že leckdo nahoře to houkání vypne, v klidu si vjede do bus pruhu a pak to zase rozpálí. Tam kde vzniká ten bus pruh, by měli dát do pravého pruhu kříže - čehož by ve finále využily možná i ty autobusy, protože by mohli jet v klidu levým, když pravej do Blanky stojí
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Tohle už tak nějak ignoruju, když mi to píšou lidi co maj prokazatelně střední... kouknu do našeho chatu a tam perly jako mislím, pochibuju a nevím co jsem tam nedávno ještě viděl. Myslím že jsem tam viděl právě i vydělže i psichotesty (opsáno doslova)

Chápeš to?
To, že má někdo střední, nic neznamená. A protože se v ní naučil jen tohle, proto jezdí s mixem.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ono dneska nic neznamená bohužel ani to, že má titul.
Kamarádka studuje jednu VŠ na Smíchově - 33t za semestr. Nechci říct, že je momentálně zaostalejší, ale na VŠ fakt nemá.
Další studuje stejnou školu kterou “navštěvoval” i JUDr. Hašek - Sládkovičovo. Samo, platí školené. Už je Bc. a ještě tam nikdy nebyl. Vše online. Za rok bude promovat.
Kamarádka studuje jednu VŠ na Smíchově - 33t za semestr. Nechci říct, že je momentálně zaostalejší, ale na VŠ fakt nemá.
Další studuje stejnou školu kterou “navštěvoval” i JUDr. Hašek - Sládkovičovo. Samo, platí školené. Už je Bc. a ještě tam nikdy nebyl. Vše online. Za rok bude promovat.
soon...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: tak já nevím - je tam rovinka dolů, takže kdyby koukal, co se za ním děje, mohl udělat místo nebo vyjet nahoru jako ty, aby ho objeli. Což tedy mohl učinit i teď a ne tam stát jako debil.
soon...
A pak se ta pakáž ze státního ohání tím, že větší průměrná mzda / plat je u nich způsobena tím, že mají více VŠ kvalifikovaných profesí.řidičBOB píše: ↑úte 24 pro 12:12 Ono dneska nic neznamená bohužel ani to, že má titul.
Rozdávaj se ty tituly úplně zadarmo, hodnotu to nemá žádnou.
Já vo tom něco vím

black on black, petliter, jebem na too