Díky! Takhle jsem o treningu nepřemýšlel.mmira píše:trenink, trenink, trenink - jedu po rovine 90, radim 2-3-4-5-6-5-4-3-2 apod furt dokola bez zmeny rychlosti, casem se to zautomatizuje. pak je mozno pridat brzdeni.

Díky! Takhle jsem o treningu nepřemýšlel.mmira píše:trenink, trenink, trenink - jedu po rovine 90, radim 2-3-4-5-6-5-4-3-2 apod furt dokola bez zmeny rychlosti, casem se to zautomatizuje. pak je mozno pridat brzdeni.
Bond007 píše:911T píše:Bond007 píše:á, pán je znalec
Dvojita spojka pri razeni nahoru neni samozrejme nutnost, ale u nekterych aut dost pomaha... typicky Z4M z vytocene jednicky sla na dvojku bud jen pres zuby, nebo pres dvojitou spojku hladce... u podrazovani ma meziplyn smysl vzdycky, ale ten kdo to neumi tak to neoceni, protoze nikdy necitil jak hladce a rychle se pak radi
Ovsem v tom pripade na tej Z4M neboli v poriadku synchrony, alebo nebol zohriaty olej. Normalne to ta prevodovka nerobila.
Mel jsem dve a obe delaly to stejnyjinak ale radila uplne v pohode, jen to melo zihle specifikum
911T píše:Bond007 píše:911T píše:Ovsem v tom pripade na tej Z4M neboli v poriadku synchrony, alebo nebol zohriaty olej. Normalne to ta prevodovka nerobila.
Mel jsem dve a obe delaly to stejnyjinak ale radila uplne v pohode, jen to melo zihle specifikum
Ale to nemoze byt v poriadku. Ja by som to reklamoval. Daleko vykonnejsie auta s radenim problem nemaju, preco by mala mat Z4.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník