Škoda Auto obecně

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
delphin
Pan Řidič

Re: Škoda Auto obecně

Příspěvek od delphin »

pavproch píše: ↑pát 25 zář 15:23 Tak už i na Schade došlo to čím často trpí Ford.
Abych se přiznal, nechápu, proč tady redaktoři tak šijí do Fordu kvůli svolávačkám. Do Fordu dodáváme a byl jsem roky v kontaktu s jejich kvaliťáky a vidím, že problémy se snaží řešit. Zažil jsem, že chtěli řešit svolávačku kvůli jedné tekoucí trubce - ne palivové ani brzdové. To VW, ani jiní, nikdy takhle nehrotili. Maximálně něco vyměnili potichu při následujícím servisu.
Za mě pro bezpečnost a kvalitu je přeci lepší, že řeším hromadu svolávaček, klidně na pár desítek nebo stovek aut, než se tvářit, že se nic neděje a pak mít venku 2letou produkci i po odhalení problému.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabie, Focus, Superby, Kodiaq a teď Octavia s Kodiaqem II a Tourneo Custom. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

pavproch píše: ↑stř 07 říj 10:47 Juniorova Ovce je vyrobená 2022 (čili ftom ingtervalu) ale přesto podle VIN web Schade neukazuje pro ni žádnou svolávačku (otázka ale je, jestli tu jejich databázi svolávaček tam už stihli aktualizovat).
Zkus to tady https://www.kba-online.de/rrdb/buerger/#/ KBA kod je 17091R.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ani tam nic, krom těda čehosi z 202, nic čerstvého. Dík.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Ale vždyť je tam oktávka výroba 11.2015-08.2026. Dej si vyhledávání podle kodu, co jsem napsal.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo hledal sem tak i tak, ukázalo to jen nějakou svolávačku 2022...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Vyberu volbu Ich habe eine KBA-Referenznummer a vložím kod a zvolím Rückrufe finden. A objeví se mi svolávačka kvůli šroubu řízení. Ale možná ten web nefunguje mimo rajch.
delphin
Pan Řidič

Příspěvek od delphin »

Mi to fungovalo. Ale s VINem mě to odkázalo na stránky výrobce. A u těch si zatím aktuálností moc jistý nejsem, i když u mé Octavie to ukazuje 0 svolávaček. Zlatý Ford, tam mi aktualizace SW dveřní jednotky vyskočila i v aplikaci.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabie, Focus, Superby, Kodiaq a teď Octavia s Kodiaqem II a Tourneo Custom. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Odpovědět