Chlubítko univerzální

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Chlubítko univerzání

Příspěvek od pavproch »

pavprochova fabryka je vidět aji z masivu Radošče....

Obrázek

(a naopak, chlopi z wokna jejich kanclu krásně vidí na ten náš Kopec.... enem já čumím na hňupiský kostel, no... chybka v projektu...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Dnes byl den mytí a přezouvání:
IMG_2027.JPG
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Taky jsem dnes přezul na letní. Do jarních dnů tou správnou nohou nohou, vlastně spíš gumou :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já spíš přemýšlím, za jak dlouho budu muset přezouvat letní (mám přezuto od začátku března), vzorku už tam moc teda není. Moc se mi do toho nechce.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jsem měl dnes taky plodný den. Miatce jsem konečně pomohl k lepšímu dýchání (https://s27.postimg.org/62ncdfbb7/20170 ... _kopie.jpg :) ) a u ignise jsem nasadil letní gumy a opravil elektriku v pátých dvěřích (už mi tam zas funguje centrál a osvětlení :) ). Jen teda ty letní ekogumy přes zimu nějak ztvrdli - byl jsem to projet a když v zatáčce na suchu přidám, tak se to normálně rozhrabe - jak bych měl pod kapotou nějaký brutální V8 :) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Koně nabraly přes zimu druhý dech.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

To nevím, ale trochu mě to vystrašilo. Zkusím lehce ufouknout a jestli jim to nepomůže tak dostane ignác novou sadu. Sice je to zábavný, ale zároveň trochu děsivý - z kopce na dvojku na suchu a hrabe mi vnitřní kolo...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Ja o vikendu nahodil letnaky a hned auto vypada jinak, jsem na nej dneska pokazdy s potesenim minutku ziral pri odchodu :-D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:
pavproch píše: chemo s názvem matrix mi fakt rozhodilo matrix.... :D
Jo, rozhodilo, teda asi ta chemie, ač sem víc než tři měsíce po ní, začalo se mi objevovat "brnění" nervů (chvíli stojím, jdu nebo sedím vzpřímeně, pak předkloním hlavu a nervama od pasu dolů mi projede sekundový impulz jako bych dostal el. ránu)... na webu sem našel informaci, že po metotrexátu (a ten sem dostával a ne málo) může s odstupem i několika měsíců nastat tzv. demyelinizace nervů, která se prý projevuje přesně jak to zažívám.... doufám, že mi tohle potvrdí i specializovaní dochtoři příští týden .... [-o< (čti: nerad bych skončil na vozíku či tak něco....)
Tak verdikt neurologa po všemožných vyšetřeních včetně magrez je, že to na vozík není, že prostě ta intezivní chemie poškodila nervy, projevilo se to až se zpožděním a že to budu muset přežít v řádu měsíců až let (obnovování nervů je prý v řádu 1mm/den a některé sou dlouhé i metr - ano, 1000 mm čili čti 1000 dní....) A po lékách, které to tlumí to "brnění" (ale neodstraňují/neléčí příčinu) je mi ve vyšších dávkách blbě.... (šak taky příbalová informaci k nim je horrorové čtení....)

ALE, sem tady a dejchám, to je to, co se počítá..... \m/
(...nicméně je to dosti otravné, ty elektrizující impulzy, co cítím a ne málo....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Mně je blbě, jen když to čtu...
Musíš prťka vydržať.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Odpovědět