(a naopak, chlopi z wokna jejich kanclu krásně vidí na ten náš Kopec.... enem já čumím na hňupiský kostel, no... chybka v projektu...)
Tak verdikt neurologa po všemožných vyšetřeních včetně magrez je, že to na vozík není, že prostě ta intezivní chemie poškodila nervy, projevilo se to až se zpožděním a že to budu muset přežít v řádu měsíců až let (obnovování nervů je prý v řádu 1mm/den a některé sou dlouhé i metr - ano, 1000 mm čili čti 1000 dní....) A po lékách, které to tlumí to "brnění" (ale neodstraňují/neléčí příčinu) je mi ve vyšších dávkách blbě.... (šak taky příbalová informaci k nim je horrorové čtení....)pavproch píše:Jo, rozhodilo, teda asi ta chemie, ač sem víc než tři měsíce po ní, začalo se mi objevovat "brnění" nervů (chvíli stojím, jdu nebo sedím vzpřímeně, pak předkloním hlavu a nervama od pasu dolů mi projede sekundový impulz jako bych dostal el. ránu)... na webu sem našel informaci, že po metotrexátu (a ten sem dostával a ne málo) může s odstupem i několika měsíců nastat tzv. demyelinizace nervů, která se prý projevuje přesně jak to zažívám.... doufám, že mi tohle potvrdí i specializovaní dochtoři příští týden .... [-o< (čti: nerad bych skončil na vozíku či tak něco....)pavproch píše: chemo s názvem matrix mi fakt rozhodilo matrix....