Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
U nás ve městě jezdí starší pán s několika Lotusy z různých dekád a všechny má na US značkách. Ze států, kde se používá jen zadní tabulka. Nevím, jaká úskalí to přináší, ale vypadá to perfektně 

《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
						//// 1.6 ECOjet
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tam ani tolik nezáleží na voze, jako na statutu provozovatele/vlastníka. Dlouhodobé provozování v ČR na jakýchkoliv cizích značkách, není možné a vozidlo je nutné registrovat v ČR.

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Pokud vlastník auta střídavě bydlí ve dvou zemích, tak musí auto registrovat tam, kde tráví nadpoloviční většinu času v roce. Pokud tedy majitel lotusů je v USA 6,5 měsíce a v CZ 5,5 měsíce, může mít americké SPZ.

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak po vcerejsi nehode auto samozrejme nepouzitelne. Jak je to s nahradnim? Mam narok od data nehody nebo az jen po dobu opravy? Kdyz nejsem vinik. Prece nemuzu cekat do konce zari na termin opravy a byt bez auta..

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: Rychlodotazy
Pokud je auto nepojízdné, tak máš na náhradní nárok. 
Pokud chceš mít jistotu, tak si to potvrď s pojišťovnou viníka. Pokud se budou cukat, pohroz jim "nehodovou službou". Ti v tom umí chodit a když pojišťovna neplní, tak se s nimi soudí.

Pokud chceš mít jistotu, tak si to potvrď s pojišťovnou viníka. Pokud se budou cukat, pohroz jim "nehodovou službou". Ti v tom umí chodit a když pojišťovna neplní, tak se s nimi soudí.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Pojízdný je, způsobilé k provozu podle mě ne. Teď sem volal na allianz a ještě mě bude kontaktovat likvidátor tak se snad domluvime

2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Pri poslednim tukanci jsem zplnomocnil k veskeremu jednani s pojistovnou vinika a prijmu financniho plneni nejblizsi autorizak Renaultu, ktery mi i pujcil auto a veskere radosti s likvidatorem a proplacenim vyridil. Auto bylo pojizdne, jen promackly blatnik a dvere, prijel jsem po vlastni ose, odjel nahradnim.

《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
						//// 1.6 ECOjet
no mám pocit že je to o ochotě servisu a asertivitě toho kdo to řeší, já sem měkota.

2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Já tohle řešil už 3x, vždy lehce ťuklé/odřené a náhradní jsem fasoval v servisu, který opravoval. Takže po dobu opravy. Ale nikdy to poškození nebylo na nezpůsobilost k provozu a navíc to nikdy nebylo moje jediné auto, takže jsem to moc neřešil.