Kdo je napirý?
Re: Kdo je napirý?
No já nevím jak vy borci, ale já si dám 4 pivka a pak už mi to nejede, tak musím přejít na tvrdej
Pak není problém dát 4 velky plzně a 10 tullamorek. 
2.0i 107kW
tak Plzeň je celkem težká, zkus něco lehčího 
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!
Za dvěstě se dá opít víc než slušně. Ale né v hospodě... Ale do nálady to jde. Za to bych měl láhev vína a ještě by mi zbylo.
Ve většině hospod je lahva do stopade. 
TSs
tak jako kdyz to beres takhle tak staci koupit si za osum petek lahev prazsky vodky a ozratz se na lavicce v parku ale tohle ja teda zrovna nevyhledavam 
já si minulý týden koupil po strašne dlouhé době tu importovanoušmoula píše:Gábina mi moc nejede. Ještě můžu docela stellu
někomu jde hlavně o ty výsledkypowerball píše:tak jako kdyz to beres takhle tak staci koupit si za osum petek lahev prazsky vodky a ozratz se na lavicce v parku ale tohle ja teda zrovna nevyhledavam
A kde se dá v pragu koupit importovaná???Deli píše:já si minulý týden koupil po strašne dlouhé době tu importovanoušmoula píše:Gábina mi moc nejede. Ještě můžu docela stelluty sračky co vaří u nás, to je hrůza
2.0i 107kW
to znám, poslední dobou už se mi taky málokdy podaří dostat přes 10...... většinou jen 8 a šlusšmoula píše:No já nevím jak vy borci, ale já si dám 4 pivka a pak už mi to nejede
Niko nadžanel ko kerdža
Říkám, kdybych si dal v té hospě 7x extra hořký Radegast, tak jsem jak motyka, člověk je zvyklý vypít 8 dvanáctek, ale když vypije 7 nebo 8 piv co mají 6,5% alkoholu, tak to úplně o něčem jiném.powerball píše:tak jako kdyz to beres takhle tak staci koupit si za osum petek lahev prazsky vodky a ozratz se na lavicce v parku ale tohle ja teda zrovna nevyhledavam
2.016V 99kW