Tohle mě inspiruje k "technické" otázce - v nákladním prostoru je za letu teplota i tlak blízké okolí (letová výška 11km = -50 i více, talk skoro nula) - nebude to tomu autu vadit?
Teda jako hlavně ten podtlak, teplota snad OK, pokud tam mám nemrzku...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Žádnej tlak se nekoná, ani teplota není tak nízká. V letadle je udržovaný tlak odpovídající cca 2100-2500m n.m.. Je udržovaný v celém letadle jako celku, protože je to konstrukčně a tlakově jednodušší - "kruhový" nebo kruhu blízký pruřez letadlem.
Teplota je také v pohodě, protože letadlo je izolované. Pasažérská část je samozřejmě vytápěná, zavazadlová není. Ale nikdy jsem nezažil, že by v letadle byl dole led nebo námraza, když jsme ho otevřeli.
Naposledy upravil(a) vonkreuz dne čtv 03 srp 11:27, celkem upraveno 1 x.
V neděli odpoledne mám jet skrz Brno po D1 a kdosyk mi říkal, že je velká cena motorek... na webu sem našel: Grand Prix 2017 o víkendu 2-4.srpna 2017 (což je blbost už z pricipu, bo 2-4 není víkend), potem kdesyk psali že GP je 22-24.8.2017 a kdesik píšou že je fčíl o víkendu, ale brněnský okruh na svých stránkách na tento víkend nepíše o žádném programu ?!? WTF?
Když teda v neděli 6.8.2017 circa ve 4 odpoledne pojedu skrz Brunn, budou tam kolony/omezení v souvislosti s GP nebo ne?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.