Tak, sice semi do teho vůbec nechtělo, ale nakonec sem se odhodlal a re-in(g)staloval celý Chrom a už mi to tam zase fachá. Hurá!
A kupodivu sem (prozatím) nepřišel na nic, co by se tou re-ingstalcí pokazilo/zmizelo. Prozatím.
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Hmmm, a pro změnu zase pokec o fijatech nenisu, ale podle tohodle
sa zdá, že tentokráte nenisu chby v mojech Chromu...Tento web není dostupný
Odpověď webu www.club-fiat.com trvala příliš dlouho.
Nemáte někdo zkušenost s nákupem kartuší do tiskárny na gigaprint.cz?
Potřebuju už zase komplet sadu kartuší (černá XXL, modrá, žlutá a červená) pro moji Epson WF5620, doposud sem vždy kupoval jen OEM u Epsonu, ale už se mi opravdu nechce zato platit ty nehorázné peníze, co chtějí (ty 4 kartuše asi 2,8k), našel sem ten gigaprint, kde mají tu samou sadu (a deklarují ji taky jako Epson?!?) za 8 stovek... to je vyloženě čínská nebo pšonská fejk cena, taxe rači ptám.... mám být tak bohatý, abych to měl koupit (podezřele) levně?
Potřebuju už zase komplet sadu kartuší (černá XXL, modrá, žlutá a červená) pro moji Epson WF5620, doposud sem vždy kupoval jen OEM u Epsonu, ale už se mi opravdu nechce zato platit ty nehorázné peníze, co chtějí (ty 4 kartuše asi 2,8k), našel sem ten gigaprint, kde mají tu samou sadu (a deklarují ji taky jako Epson?!?) za 8 stovek... to je vyloženě čínská nebo pšonská fejk cena, taxe rači ptám.... mám být tak bohatý, abych to měl koupit (podezřele) levně?
Distanční podložky - mám k dovezenému autu protokol z německé Dekry o možnosti instalace schválených distančních podložek a také potvrzení o správnosti samotné instalace. Samozřejmě v němčině. Je mi tohle k něčemu tady u nás? Chci se připravit než půjdu na evidenčku. V německu se to zapisovat do TP může, ale nemusí a předchozí majitel to bohužel nezapsal.
Mně opakovaně za 5(př)+10(z) mm podložky vyhodili z STK (taky měly DEKRA certifikát). Používám je dál, ale před STK je rači sundavám.
Jo, u nás právě musí být zapsaný v TP.
Ještě jsem hledal a bohužel se zdá, že to musí být podložky s českou homologací a dokonce je i zapotřebí potvrzení o odborné montáži.
Hlavně, že šrouby si tam můžeš hodit z aliexpressu a je to vpohodě.
Řeším to hlavně kvůli pojišťovně, aby se na to nemohla vymlouvat v případě nehody. Na evidenční kontrolu to je teď jedno, tam se to neřeší.
Ještě jsem hledal a bohužel se zdá, že to musí být podložky s českou homologací a dokonce je i zapotřebí potvrzení o odborné montáži.
Řeším to hlavně kvůli pojišťovně, aby se na to nemohla vymlouvat v případě nehody. Na evidenční kontrolu to je teď jedno, tam se to neřeší.
Strata casu, nikdy mi nahrady nefungovali dlhodobo spolahlivopavproch píše: ↑dnes, 14:47 Nemáte někdo zkušenost s nákupem kartuší do tiskárny na gigaprint.cz?
Nova Epson EcoTank L3352 stoji 3800czk a mas k nej pribaleny originalny atrament na 8000 stran, a potom nahrada stoji 200korun na dalsich 4000 stran.