Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od pavproch »

Tak, sice semi do teho vůbec nechtělo, ale nakonec sem se odhodlal a re-in(g)staloval celý Chrom a už mi to tam zase fachá. Hurá!
A kupodivu sem (prozatím) nepřišel na nic, co by se tou re-ingstalcí pokazilo/zmizelo. Prozatím.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Hmmm, a pro změnu zase pokec o fijatech nenisu, ale podle tohodle
Tento web není dostupný
Odpověď webu www.club-fiat.com trvala příliš dlouho.
sa zdá, že tentokráte nenisu chby v mojech Chromu...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nemáte někdo zkušenost s nákupem kartuší do tiskárny na gigaprint.cz?

Potřebuju už zase komplet sadu kartuší (černá XXL, modrá, žlutá a červená) pro moji Epson WF5620, doposud sem vždy kupoval jen OEM u Epsonu, ale už se mi opravdu nechce zato platit ty nehorázné peníze, co chtějí (ty 4 kartuše asi 2,8k), našel sem ten gigaprint, kde mají tu samou sadu (a deklarují ji taky jako Epson?!?) za 8 stovek... to je vyloženě čínská nebo pšonská fejk cena, taxe rači ptám.... mám být tak bohatý, abych to měl koupit (podezřele) levně?
Sajmik
Řidič začátečník

Příspěvek od Sajmik »

Distanční podložky - mám k dovezenému autu protokol z německé Dekry o možnosti instalace schválených distančních podložek a také potvrzení o správnosti samotné instalace. Samozřejmě v němčině. Je mi tohle k něčemu tady u nás? Chci se připravit než půjdu na evidenčku. V německu se to zapisovat do TP může, ale nemusí a předchozí majitel to bohužel nezapsal.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Mně opakovaně za 5(př)+10(z) mm podložky vyhodili z STK (taky měly DEKRA certifikát). Používám je dál, ale před STK je rači sundavám.
Sajmik
Řidič začátečník

Příspěvek od Sajmik »

Jo, u nás právě musí být zapsaný v TP.
Ještě jsem hledal a bohužel se zdá, že to musí být podložky s českou homologací a dokonce je i zapotřebí potvrzení o odborné montáži. :)) Hlavně, že šrouby si tam můžeš hodit z aliexpressu a je to vpohodě.

Řeším to hlavně kvůli pojišťovně, aby se na to nemohla vymlouvat v případě nehody. Na evidenční kontrolu to je teď jedno, tam se to neřeší.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

pavproch píše: včera, 14:47 Nemáte někdo zkušenost s nákupem kartuší do tiskárny na gigaprint.cz?

Potřebuju už zase komplet sadu kartuší (černá XXL, modrá, žlutá a červená) pro moji Epson WF5620, doposud sem vždy kupoval jen OEM u Epsonu, ale už se mi opravdu nechce zato platit ty nehorázné peníze, co chtějí (ty 4 kartuše asi 2,8k), našel sem ten gigaprint, kde mají tu samou sadu (a deklarují ji taky jako Epson?!?) za 8 stovek... to je vyloženě čínská nebo pšonská fejk cena, taxe rači ptám.... mám být tak bohatý, abych to měl koupit (podezřele) levně?
Strata casu, nikdy mi nahrady nefungovali dlhodobo spolahlivo

Nova Epson EcoTank L3352 stoji 3800czk a mas k nej pribaleny originalny atrament na 8000 stran, a potom nahrada stoji 200korun na dalsich 4000 stran.
Odpovědět