Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od pavproch »

Moje léty ověřená praktická zkušenost se fšema třema je 100% inačí: Plyn je best of the best, termika hned za ní a indukce úplně napikaču ve fšech ohledech. Bohužel ale plyn mám jen ve sklepě, do kuchyně sem ho při stavbě baráku nedotáhnul...(neska vím, že to byla velká chyba).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

moje lety overena prakticka zkusenost se vsema trema - indukce na 3 fazich je absolutne top, vykonem nesrovnatelne s cimkoliv jinym, ciste. Plyn tak nejak funguje ale clovek musi furt myslet na to, ze se lehce spali nebo spali neco nevhodne umisteneho, blbe se to cisti. no a sklokeramika to je z minuleho tisicileti a kombinuje nevyhody vsech reseni, skoda o tom vubec mluvit.

uznavam, ze jedina vec, co me na indukci sere je to dotykove ovladani, nektere jsou vymyslene lepe, ale na klasicky otocny mechanicky hmatnik to nema.
Naposledy upravil(a) Brus dne pon 24 srp 07:30, celkem upraveno 1 x.
Pravda vyděsí
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

když jste u té indukce: už jsem měl 3x desky a uplně mě mrdá jejich power management, kdy výkon "pulzuje". Paradoxně nejlevnější elektrolux dokázal krásně držet výkon resp. teplotu. Takže voda vařila furt stejně a ne nic / bum var jako kráva / nic / bum..
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: dnes, 05:02 Moje léty ověřená praktická zkušenost se fšema třema je 100% inačí: Plyn je best of the best, termika hned za ní a indukce úplně napikaču ve fšech ohledech.
Důležitý dodatek: Ftomhle máme dokonce 100% stejný názor s drahou 3/4 (kerá u plotny tráví mnohem víc času než já).
A ešče druhý dodatek k temu dotykovému NEovládání: Jaxem byl upozorněn inde, ešče jednu "velkou" vadu to má - po utření/přetření mokrým hadrem/houbičkou začne zběsile pípat "utři mě!" = nasrat!
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

To pípání je opruz, ale jinak indukce FTW.
Teď máme tuším AEG a max spokojenost. připojená na 3f. zapuštěná do keramické kuchyňské desky.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

problem to trochu muze byt v panelaku, kde je obvykle 1f a to nemusi vzdycky stacit, ale jinak je to nejvic.

PP: mela nekdy tvoje polovicka moznost pouzivat indukci, nebo je to jako moje mama, ktera si nekde precetla, ze jeji "stare" hrnce nebudou fungovat a proste to zavrhla s tim, ze je to k nicemu. Nebo to treba zkousela na nejakem prenosnem varici a z toho prameni ta "zkusenost"
Pravda vyděsí
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

mám to taky na 3f ale ovládní výkonu je jaké je (na 3.14ču). Co se týče komfortu, tak deska vede na celé čáře.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, i vona stím má praktickou (nedobrou) zkušenost.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Hurá! Našel sem 4plot termickou desku s čudlíkama, Gorenje, mušim pohledat víc/líp, třeba najdu vhodnější (= aby v místě nejčastějšího používání byla malá, ne VELKÁ plotýnka jak má to gorenje). Ale snad to nejni úplně fprteli (= fše s tím zatraceným dotyk.NEovládáním). Ráno sem musel vařit bez té nejčastější plotýnky (malá vlevo vepředu = proto sem musel vařit na druhé malé vzadu) a je to teda pro mě kuwa nepohodlné = mušim sa hrbit pod odsavač. Tohle trvale fuckt nepude. Du gůglit.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak, a zase geront (fšímavost) = máme šporák vystrčený do prostoru, takže dyž sa k němu postavím ne z čela ale z boku, nemusím sa hrbit pod odsavač - muselo mi to být ale řečeno, nepřišel sem NATO sám... chjo no. Takže nákup nové desky fuckt NEspjechá...
Odpovědět