Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Moje léty ověřená praktická zkušenost se fšema třema je 100% inačí: Plyn je best of the best, termika hned za ní a indukce úplně napikaču ve fšech ohledech. Bohužel ale plyn mám jen ve sklepě, do kuchyně sem ho při stavbě baráku nedotáhnul...(neska vím, že to byla velká chyba).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
moje lety overena prakticka zkusenost se vsema trema - indukce na 3 fazich je absolutne top, vykonem nesrovnatelne s cimkoliv jinym, ciste. Plyn tak nejak funguje ale clovek musi furt myslet na to, ze se lehce spali nebo spali neco nevhodne umisteneho, blbe se to cisti. no a sklokeramika to je z minuleho tisicileti a kombinuje nevyhody vsech reseni, skoda o tom vubec mluvit.
uznavam, ze jedina vec, co me na indukci sere je to dotykove ovladani, nektere jsou vymyslene lepe, ale na klasicky otocny mechanicky hmatnik to nema.
uznavam, ze jedina vec, co me na indukci sere je to dotykove ovladani, nektere jsou vymyslene lepe, ale na klasicky otocny mechanicky hmatnik to nema.
Naposledy upravil(a) Brus dne pon 24 srp 07:30, celkem upraveno 1 x.
Pravda vyděsí
když jste u té indukce: už jsem měl 3x desky a uplně mě mrdá jejich power management, kdy výkon "pulzuje". Paradoxně nejlevnější elektrolux dokázal krásně držet výkon resp. teplotu. Takže voda vařila furt stejně a ne nic / bum var jako kráva / nic / bum..
Důležitý dodatek: Ftomhle máme dokonce 100% stejný názor s drahou 3/4 (kerá u plotny tráví mnohem víc času než já).
A ešče druhý dodatek k temu dotykovému NEovládání: Jaxem byl upozorněn inde, ešče jednu "velkou" vadu to má - po utření/přetření mokrým hadrem/houbičkou začne zběsile pípat "utři mě!" = nasrat!
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
To pípání je opruz, ale jinak indukce FTW.
Teď máme tuším AEG a max spokojenost. připojená na 3f. zapuštěná do keramické kuchyňské desky.
Teď máme tuším AEG a max spokojenost. připojená na 3f. zapuštěná do keramické kuchyňské desky.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
problem to trochu muze byt v panelaku, kde je obvykle 1f a to nemusi vzdycky stacit, ale jinak je to nejvic.
PP: mela nekdy tvoje polovicka moznost pouzivat indukci, nebo je to jako moje mama, ktera si nekde precetla, ze jeji "stare" hrnce nebudou fungovat a proste to zavrhla s tim, ze je to k nicemu. Nebo to treba zkousela na nejakem prenosnem varici a z toho prameni ta "zkusenost"
PP: mela nekdy tvoje polovicka moznost pouzivat indukci, nebo je to jako moje mama, ktera si nekde precetla, ze jeji "stare" hrnce nebudou fungovat a proste to zavrhla s tim, ze je to k nicemu. Nebo to treba zkousela na nejakem prenosnem varici a z toho prameni ta "zkusenost"
Pravda vyděsí
mám to taky na 3f ale ovládní výkonu je jaké je (na 3.14ču). Co se týče komfortu, tak deska vede na celé čáře.