Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

A zase jsou tady pohádky na dobrou noc a JPP. ;)

Dost dobře si neumím představit, jak se dá naúčtovat reklamace v zákonné záruční lhůtě. Buďto je to záruční reklamace, kterou mi dodavatel uzná a já nemám důvod a ani nemohu si něco vymýšlet a dávat si za to platit, naopak jsem rád, že se to rychle vyřeší, anebo mi dodavatel reklamaci z nějakého důvodu neuzná, popřípadě je uplatněna po záruční lhůtě a pak se snažím zákazníkovi nabídnout co nejvýhodnější řešení. A zase nemám důvod jej nějak natahovat nebo mu to předražovat, protože ho tak akorát namíchnu. Vím o čem mluvím, protože zákazníky dokáže šíleně namíchnout, když jim často po dotazu u dodavatele musím sdělit, že pozáruční oprava není možná nebo že by byla neúměrně drahá.

A někteří mí dealeři již nejsou mými dealeři jenom proto, že je oslovil přímo zaměstnanec mého bývalého dodavatele a nabídl jim lepší ceny než měli u mě. A to prosím v době, kdy jsme aktivně spolupracovali a z interních i technických důvodů, mimo jiné i kvůli neustálým reklamacím AL G9, věděl jejích jména přímo ode mě. To bych také nenazval slušným podnikáním ...
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Bohužel realita a žádná pohádka. :ymhug:
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Stejně pravdivá realita jako 0.1-0.2 % poruchovost u AL G9. :D

Dosud jsem se nedozvěděl, jak se dá zpoplatnit záruční reklamace. Naopak, pro mě to znamená jenom časové a finanční náklady s testováním reklamovaných věcí, jejích zasíláním do servisu, testováním po obdržení ze servisu a zasíláním zákazníkovi. Hlavně u pevně vestavěných antiradarů a rušiček je časté, že to servis pošle ve stejném stavu, jak to sundal z auta a bez pořádného popisu závady a já to pak musím očistit od různých tmelů, izolačních pásek, lepidel a přesně specifikovat a popsat závadu pro servis. Ale příště klidně přenechám tyto věci gebicovi a dokonce mi nebude ani vadit, když za to něco zákazníkovi naúčtuje.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Nepsal jsem o poruchovosti AL G9 nýbrž o ALG9 RX2 za poslední dva roky tak to tu prosím opět nepřekrucujte.

Dále nevím, zda máte opravdu zapotřebí dělat blbce z vašich bývalých klientů, kterým jste reklamace zamítal například z důvodu "špatné montáže", "porušeného kabelu" atd... Nemluvě o tom, že vy jste od nás měl záruku 24+6 měsíců a v tomto půlročním období jste vydělával na úkor značky kterou teď pomlouváte. :-bd

A abych nezapoměl, ještě k tomu vašemu "A někteří mí dealeři již nejsou mými dealeři jenom proto, že je oslovil přímo zaměstnanec mého bývalého dodavatele a nabídl jim lepší ceny než měli u mě. A to prosím v době, kdy jsme aktivně spolupracovali"

Ono to opět bylo trošičku teda trošičku dost jinak. Těmto Vašim klientům jste tak urputně a vehementně začal nabízet Stinger i když o něj neměli zájem, že jsme je ani nemuseli oslovovat a většinou nás kontaktovali sami, jelikož měli zájem o prověřené značky a ne o vaší novou jedničku na trhu, ze které se jim protáčely panenky. Vaše špatná technická podpora, kterou jste jim poskytoval se dá nějaký čas tolerovat, ale todle byla asi poslední kapka proč vám dealeři odešli. :ymhug:
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

gebic píše:Nepsal jsem o poruchovosti AL G9 nýbrž o ALG9 RX2 za poslední dva roky tak to tu prosím opět nepřekrucujte.
gebic píše:Tak jsem se na ty počty reklamací u AL G9RX podíval blíže a můj odhad 0,1% nebyl správný. Podle výkazů jsme za poseldní roky měli poruchovost čidel 0,2%. Takže váš odhad není správný.
Tak jak to tedy je? :-?
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Chcete pitvat, budeme pitvat, ale zájemci o antiradar se pak tady nic nového nedoví, akorát se budou prohrabávat hromadou výpadů zhrzeného dodavatele a následným vysvětlováním odběratele, který odmítl tančit, jak dodavatel pískal. :ympray:

Micak se tady ptal na poruchovost AL G9, ale odpověď dostal na poruchovost AL G9 RX2 a navíc, jak se teď dozvídáme, za poslední 2 roky. Z toho je krásně vidět, kdo tady co překrucuje. Také mohu klidně tvrdit, že Beltronics od Cyberdyne měl poruchovost 0% a když to někdo zpochybní, tak napsat, že jsem měl na mysli jenom model 945 v období od 1.1.2005 do 1.6.2005.

Reklamace většinou nezamítám a pokud jsem tak ve výjimečném případě udělal, tak jenom na základě vyjádření mého (bývalého) dodavatele. Ovšem, když někdo ustřihne čidlo nebo anténu uprostřed kabelu nebo reklamuje rozbité věci po havárii, tak se ani moc divit nemůže, že reklamace není uznána jako záruční. 6 měsíců navíc jsem měl jenom kvůli tomu, že jsem zboží držel skladem a v dost velkém množství, takže je logické, že se neprodalo za týden. Většinou jsem ale při reklamaci musel dokládat fakturu, kdy se zboží reálně prodalo a pak striktně platila záruka 2 roky od data prodeje. Měl jsem kvůli tomu dost problémů s dealery, kteří také kupovali zboží na sklad a požadovali dealerskou záruku navíc, nemluvě o "opravách výměnou", kde zákazník logicky požadoval na nové zboží novou záruku. Většinou se to vždy vyřešilo k oboustranné spokojenosti, byť někdy jsem takovou záruku musel poskytnout na vlastní náklady.

Stinger jsem nikdy "vehementně" nenabízel, zákazníkům byl většinou doporučen na přímý dotaz co je nového na trhu nebo v rámci informací o novém zboží a pokud dealer měl zájem o původní sortiment, tak nebyl problém mu jej dodávat. Dodnes nabízím jak Stingery, tak i ostatní značky a opravdu s tím nemám problém. Navíc většina dealerů montovala Beltronics 975e EURO, kterého mám dostatečné zásoby a dokonce jsem teď pro něj nechal vyvinout úpravu s tichým startem, uživatelským City módem a GPS modulem. Byl bych tak sám proti sobě, kdybych odmítal dealerům dodávat zboží, kterého mám plný sklad a nutil je do jiného zboží, které musím objednávat a platit za něj další peníze.
Informaci o přetahování dodavatelem a lákáním na nižší ceny mám přímo od pár dealerů, kteří byli natolik slušní, že mě o tom následně informovali. Pokud se k nabídce nižších cen přidaly i podobné pomluvy, jaké jsou tady prezentovány, tak se už nedivím, že se někteří z nich dali zlákat.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=16&t=2191
Je potřeba rozdělit AR techniku na několik metod, které se u nás používají:
1) klasické ramery - z auta nebo nově opět i trojnožky
2) laserové měření
3) úseková měření
4) R36tky a další auta - měření pomocí srovnání rychlosti
Takže:
1) na klasické ramery stačí detektor a to buď přenosný nebo pevná sada - je to otázka peněz. Z přenosných bych volil buď X50i nebo Genevo One, které řeší i bod 3, jelikož má vcelku slušnou databázi těchto obecních pastí na řidiče. Pevná sada je řádově vyšší investice a zde bych se klonil k některému z Protectorů.
2) funkční a smysluplná pouze rušička, která je ovšem v ČR zakázaná, resp. její použití, abych byl přesný
3) detektor s GPS databází - Genevo One jako přenoska nebo Protector nebo 975e GPS, který jsem sice neviděl, ale prý existuje, případně Stinger
4) tady pomůžou jenom otevřené oči
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

tak ještě je možnost koupil Bel 975e a později udělat upgrade na Protector 850cz....a pokud by už zvažoval možnost pozdější přestavby tak laser ochranu bych volil ALG kvůli možnosti propojení... takže diskrétní a snadné ovládání všeho v jednom tlačítku.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
mr_nitroz
Adept autoškoly

Příspěvek od mr_nitroz »

Ohledne reklamace AL RX cidel je to tak jak je zde napsane. Prvni problem se mi projevil tak, ze po zapnuti jednotka hlasila chybejici cidlo. Cidlo zaslano na reklamaci a dle protokolu bylo vymeneno. Po cca 1,5 roce to stejne cidlo zaclo mit extremni mnozstvi planych poplachu, zaslano opet na reklamaci a po par tydnech jsem obdrzel od prodejce nove cidlo. Tudiz jsem byl vzdy s vyrizenim reklamace spokojen.
Doufam ze jiz mam smulu na poruchu cidel vybranou...

Kdyz uz vedeme diskusi o problemu s cidly, otec ma AL RX a jednou se mi stalo kdyz jsem jel s tim autem, ze AL zacalo hlasit extremne plane poplachy. Trvalo to na cca 20ti km useku tam a zpatky, nikdy predtim a i potom se to na tomto useku neopakovalo. Provoz byl vikendovy, mirny a zadne podezrele auto na plane poplachy v okoli nebylo. Sam jsem to jako troufnu si rict zkuseny uzivatel nechapal. Po delsi dobe jsem se ptal otce, zda se plane poplachy jeste objevili a pry uz nikdy.
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

jestli má i zadní čidla tak je možné že za váma někde bylo infiniti(září na několik set metrů) popř citigo,new focus atd...pokud se to nějak šikovně poodráželo tak to mohlo nasimulovat lidar.
Mohlo to být cokoliv, pokud to dělalo i při cestě zpět tak např nové kombajny někde u silnice atd(mají nějaký laser systém na vyměření tras při práci)
Naposledy upravil(a) VS* dne stř 26 čer 22:49, celkem upraveno 1 x.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Odpovědět