Chcete pitvat, budeme pitvat, ale zájemci o antiradar se pak tady nic nového nedoví, akorát se budou prohrabávat hromadou výpadů zhrzeného dodavatele a následným vysvětlováním odběratele, který odmítl tančit, jak dodavatel pískal.
Micak se tady ptal na poruchovost AL G9, ale odpověď dostal na poruchovost AL G9 RX2 a navíc, jak se teď dozvídáme, za poslední 2 roky. Z toho je krásně vidět, kdo tady co překrucuje. Také mohu klidně tvrdit, že Beltronics od Cyberdyne měl poruchovost 0% a když to někdo zpochybní, tak napsat, že jsem měl na mysli jenom model 945 v období od 1.1.2005 do 1.6.2005.
Reklamace většinou nezamítám a pokud jsem tak ve výjimečném případě udělal, tak jenom na základě vyjádření mého (bývalého) dodavatele. Ovšem, když někdo ustřihne čidlo nebo anténu uprostřed kabelu nebo reklamuje rozbité věci po havárii, tak se ani moc divit nemůže, že reklamace není uznána jako záruční. 6 měsíců navíc jsem měl jenom kvůli tomu, že jsem zboží držel skladem a v dost velkém množství, takže je logické, že se neprodalo za týden. Většinou jsem ale při reklamaci musel dokládat fakturu, kdy se zboží reálně prodalo a pak striktně platila záruka 2 roky od data prodeje. Měl jsem kvůli tomu dost problémů s dealery, kteří také kupovali zboží na sklad a požadovali dealerskou záruku navíc, nemluvě o "opravách výměnou", kde zákazník logicky požadoval na nové zboží novou záruku. Většinou se to vždy vyřešilo k oboustranné spokojenosti, byť někdy jsem takovou záruku musel poskytnout na vlastní náklady.
Stinger jsem nikdy "vehementně" nenabízel, zákazníkům byl většinou doporučen na přímý dotaz co je nového na trhu nebo v rámci informací o novém zboží a pokud dealer měl zájem o původní sortiment, tak nebyl problém mu jej dodávat. Dodnes nabízím jak Stingery, tak i ostatní značky a opravdu s tím nemám problém. Navíc většina dealerů montovala Beltronics 975e EURO, kterého mám dostatečné zásoby a dokonce jsem teď pro něj nechal vyvinout úpravu s tichým startem, uživatelským City módem a GPS modulem. Byl bych tak sám proti sobě, kdybych odmítal dealerům dodávat zboží, kterého mám plný sklad a nutil je do jiného zboží, které musím objednávat a platit za něj další peníze.
Informaci o přetahování dodavatelem a lákáním na nižší ceny mám přímo od pár dealerů, kteří byli natolik slušní, že mě o tom následně informovali. Pokud se k nabídce nižších cen přidaly i podobné pomluvy, jaké jsou tady prezentovány, tak se už nedivím, že se někteří z nich dali zlákat.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz