gebic píše:Je to Vaše tvrzení. Ano nepamatuji starší typy detektorů, jsem v branži od roku 2008. Ale 975e znám jak své boty a skutečně ani jednu hlavu kde by odešlo jen jedno pásmo 34.00 nebo 34.30 nepamatuji. Když je problém buď to vyhlásí jednotka pip pip a nebo nefunguje vůbec.
Je to mé tvrzení, které mohu velice jednoduše prokázat, jelikož tu vadnou anténu mám pořád k dispozici. Také jsem se u 975e s tím ještě nesetkal, ale u starších 940/950/960 to byl celkem častý jev a 975e nemá kontrolu naladění jak nové detektory Beltronics, umí zahlásit jenom odpojení radarové antény.
gebic píše:Berete problémy dvou lidí z tisíce prodaných kusů? Ano Bondovu hlavu jsem viděl, dle mého názoru to způsobila špatná montáž a hlava se prostě uklepala. Podle uchycení to bylo pouze na jednom šroubu. Je taky potřeba vybírat dobré montážní centrum.
Ještě jsem neslyšel takovou hypotézu, že by nedetekci detektoru způsobilo "uklepání" hlavy, to by asi auta musela jezdit jenom na absolutní rovné silnici, a ne po tankodromech typu D1. Ale i pokud bych připustil, že je něco takového vůbec možné, tak řidič Bob měl asi taky špatnou montáž a vybral si špatné montážní centrum, když měl podobný problém. Třeba se nám pochlubí, kdo mu to "uklepané" STi-R+ montoval.
Takže chudáci Slováci nebo i čeští majitelé Protectorů, kteří jezdí do států, kde platí zákaz radarových detektorů, od nyní mají smůlu, jelikož je oficiálně prokázáno, že Protector je radarový detektor a, na rozdíl třeba od Stingeru, je většině zemích nelegální a nelze jej používat nebo jej mít nainstalovaný ve vozidle.

m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz