Pneu koutek

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Pneu koutek

Příspěvek od jerry »

Brus píše: sob 09 srp 18:00
jerry píše: pát 08 srp 20:07 Dojíždím letňáky a příští týden jdu na STK. Mohu se spolehnout na značky TWI, pokud nejsou ještě zarovnané s dezénem? Bude jim to stačit? Ještě tam mám tak půl milimetru nad značky TWI.
vzdycky to zalezi na tom, na koho narazis, ale ta znacka je tam prave kvuli tomu a ukazuje prave tech zakonnych 1.6mm v hlavnich dezenovych drazkach, takze pokud je jednoznacne nad, je to OK
Jsem změřil šuplerou a ty 2 mm vzorku tam je. Povoleno je 1,6 mm, takže cajk.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

jsem špatnej ladič a leštič, spíš mě baví auta rasovat a hlídat maximálně gumy. Ale tak se zeptám...

Když by chtěl člověk jako hodně prožívat geo. Viz tolikrát probírané větší přední odklony a tak. S přihlédnutím k tomu, že s STI prakticky "rovně" nejezdím. A samozřejmě si nechat poradit od odborníka a tak.

Ale má vono vlastně smysl to nějak moc řešit na podvozku, co má 50 tisíc nalítaných po hnusných površích a vlastně má to nejlepší už možná za sebou?
Nestane se z toho pak nerdovina, kdy si to budu z nervu nechat každej měsíc jezdit předělávat, páč to bude furt rozhašený?
:-\
black on black, petliter, jebem na too :ar!
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Zrovna u STI, které je nastavené až nedotáčivě, je změna geometrie, jedině ku prospěchu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Jaký 18" zimaky na STI? Ja uz se asi ptal, ale stihnul jsem to zapomenout.
Predpoklad je, ze se kola opet dotknou snehu tak 2x za rok, takze spis neco, co se chova zpusobne na mokru.
Nejaky UHP celorocky?
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

No na to ako ich marketing ospevuje v testoch nedopadli uplne dobre. AllSeasonContact 2 podla mna davaju vacsi zmysel.
tommas
Pan Řidič

Příspěvek od tommas »

Já chtěl taky jít do Michelinu, ale bohužel rozměr 225/44/R18 se stále neobjevil. Takže dnes objednány Pirelli SF3 a jsem na ně zvědav.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není

VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Já těmhle videotestům prostě nevěřím (věřím ale psanému slovu), proto sem na jejího Leguána dal SF3 (podle psaného testu nejlepší volba mezi celoročkama). Prozatím ale žádný fídbek nemám (najeto jen pár - doslova - set km v teple)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Odpovědět