S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
No a ten taknodrom u nás v ulici.... ale neškrt sem... 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jo, neska sa urodilo bezstřech.... bílá e89 = neodpověděl na pokynutí/zamávání rukou, zlatá miatka = odpověděl a bílý p207 = neodpověděl..... 

U nas v asii potkavam tak akorat sousedovu z4 co sme pro ni na jare byli a jinak vetsinou jen projizdejici.. Ted se druhy den motam po jizni morave a 2x z4, 2x miata nb a dneska jedna nd a podle tech "oblouku" vzadu a jakesik pricce mezi nimi to tipuju na tu s hardtopem. Jelikoz drandim s firemnim slehacem, tak o zdraveni nemuze byt rec 

Jsem dneska ráno myslel, že ani nevyrazím ale nakonec to bylo krásných 80km v podmračeným počasí. Jen jsem vyrazil asi o hoďku dýl než obvykle a ty silniční vši už ke konci byli vylezlý, tož jsem ten konec musel vypustit...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Sakrblé, něco je špatně.....
Neska mi spadl šroubovák pod auto, taxem se pro něj wohnul... a to sem neměl dělat.... sem zistil, že je něco špatně s geometrií m4Zlikovy zadní nápravy....

Je teda fakt, že naposled sem geošku dělal v zimě 2014/15 a od tý doby na to nešáh ani nekontroloval (bo sem z jízdy neměl pocit, že je tam něco špatně....) .... byl to špatný pocit..... divná je ta nestejnoměrnost sjetí gum.... pravá víc než levá... no nic no.... takže hurá se objednat k p. Plachému do Loukova a vyměnit gumy (naštěstí mám jeden pár nových zadních PSS doma).... nebo napřed vyměnit gumy a pak geoška?

Neska mi spadl šroubovák pod auto, taxem se pro něj wohnul... a to sem neměl dělat.... sem zistil, že je něco špatně s geometrií m4Zlikovy zadní nápravy....

Je teda fakt, že naposled sem geošku dělal v zimě 2014/15 a od tý doby na to nešáh ani nekontroloval (bo sem z jízdy neměl pocit, že je tam něco špatně....) .... byl to špatný pocit..... divná je ta nestejnoměrnost sjetí gum.... pravá víc než levá... no nic no.... takže hurá se objednat k p. Plachému do Loukova a vyměnit gumy (naštěstí mám jeden pár nových zadních PSS doma).... nebo napřed vyměnit gumy a pak geoška?
Tohle je extrémní sbíhavost. nemas tam nějakej sport setup?
Tohle bývá docela časté u sportovních podvozku se sport setupem. A projevuje se to tak jak pises, auto jezdí bez potíží
Tohle bývá docela časté u sportovních podvozku se sport setupem. A projevuje se to tak jak pises, auto jezdí bez potíží

AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
To zbytečně prožíváš, vždyť obě jsou sjetý dost podobně (jestli má jedna 0,5mm a druhá 0mm - bych neviděl jako propastný rozdíl), jen halt ta pravá dostává lehce většího čouda. Takhle nestejnoměrný to mám i na miatě - jezdím "driftem" (já vím zní to divně na miatu, ale fakt jo
) víc levých zatáček než pravých.

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

- Lachende Bestien
- Letec
Btw. terminus technicus silniční vši se vztahuje jen na cyklisty nebo i na chodce?jarka píše:Jsem dneska ráno myslel, že ani nevyrazím ale nakonec to bylo krásných 80km v podmračeným počasí. Jen jsem vyrazil asi o hoďku dýl než obvykle a ty silniční vši už ke konci byli vylezlý, tož jsem ten konec musel vypustit...
Každopádně lépe být silniční veš (cyklista) než silniční dobytek (řidič auta).
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Silniční veš = cyklista
. Bohužel koncentrace dobytků je mezi silničníma všima vysoce nadprůměrná - resp. dle mých automobilovo/cyklistických zkušeností řádově vyšší než u jakékoli jiné skupiny vyskytující se na silnici. Takže z mýho pohledu být radši slušným dobytkem, než veš
. A hrozně rád bych si cyklisty vnitřně zařadil do jiný (lepší) skupiny, ale oni mě prostě nepřestanou udivovat co vše umí na silnici vymyslet.

dle zkusenosti z posledni doby jsou daleko otravnejsi motorkari.... zlati slapalisti
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou