Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

Jak jsem psal už mnohokrát - v každé práci jsou různé kusy.
Jenom pro upřesnění - odškodné jde vždy ze stejné kasy - z kapes daňových poplatníků.
Ze společenského postavení a ani ze vzdělaní mindrák nemám - jsem naprosto spokojený a osobně jsem se nikdy o nic nemusel prosit tchána ;-) To, že 99 ze sta doktorů, jsou namistrovaní a nám “nevzdělaným” dávají velmi jasně najevo, že jsou něco víc, je fakt.
Btw: jaké pravomoce se přidávají PČR a MP? Můžeš být konkrétní? Třeba v posledních 5ti letech?
Myslím, že na tomto tématu se evidentně neshodneme a není tudíž důvod to tady dál spamovat pičkama a kokoty.
250kW
195kW
100kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: není to jenom problém PČR. Není to tak dlouho, co tady bylo video se sanitkou, co vlítla do křižovatky. Hasiči taky. Je to prostě problém vozidle s VRZ. Prostě se to občas neodhadne. Nic jiného za tím není.
250kW
195kW
100kW
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

řidičBOB píše: včera, 21:08 ... a osobně jsem se nikdy o nic nemusel prosit tchána ;-)
ani bráchu, viď :D ;)

jinak nevidím žádný problém být ve 25 finančně závislý na rodičích, zvlášť, když studeješ VŠ, do které musíš opravdu chodit a trochu se o učit ;), což ale časně pracující samozřejmě nepochopí, když tolik chceš trochu toho doktorského pohrdání plebsem :))

ale máš pravdu, jako vždy, nebudeme to tu dále spamovat, já budu nadále spíše zpovzdálí pozorovat a ty budeš kultivovaně, s grácií a s respektem k odlišným názorům diskutovat
Odpovědět