Já do 29" x 2,1" liju 80ml NoTubes.
Neska ráno sem zase kroutil nohama proti kopcu, ráno byla u nás taková mha, že sem si skoro neviděl ani na přední kolo (v noci scalo), nahoře na kopcu už bylo slunko a neskutečně dusno i dyž pofukovalo, takže mě to nebavilo moc (sa potit). Dyž sem byl nejdál od chalupy taxem se (letos poprvé) vyválel ve sjezdu (bahnité kluzké koryto, já ho neviděl pořádně a najel sem do něj šikmo a už sem byl na zemi) a tím mě to přestalo bavit úplně.
Dyž sem se posbíral, taxem ve škebli měl 2x schízu: jednak že sem nic neudělall bajku ani sobě (v tomto pořadí = schíza č. 1) a že sem lehnul na levou stranu (kde je menší šance bajku něco udělat, bo šaltr je vpravo) enemže já mám to železo v sobě vlevo, no (schíza č. 2 - na kterou stranu lehnout).
Doma po výletě sem se teda prohlídnul - krvavý loket, krvavé koleno a lehce odřená !levá! kyčel....uffff, ešče že sem temu svojemu železu nic neudělal.....

(.... to už bez schízy).
Ale jinak fajne.
Jak je tam ďusno jakšlak, tak to asi rosničkám vyjde, že u nás mají odpo/večer padat trakače, velmi silně...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.