S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Na vývoj té reklamace, jsem extrémně zvědavý.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Já ani tak ne (= nějak to dopadne, písnu sem jak), mně hlavně zajímá předpopiča na zítra kolem oběda (slibujou blesky a scanec 89%) esli budu mít šanci to po přezutí (du tam na 11) hned zkusit, esli je m4Zlik pokažený nebo není.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak, fertig. Kontíky sou tam, PZ4 pryč. A i dyž chčije, hned sem to musle vyzkušať přes soláň tamaz5 a... ESP (i na kluzkém/mokrém) klid, jede to rovně přímo a oblouky taky krásně plynule krouží. 100% test ale až bude sucho, nicméně to vypadá nadejně. A na 99,99% m4Zlik v poruše nenisu.
Blbá zpráva je, že mito Strnadel rozmluvil (reklamaci), že to u jejich dodavatele nemá šanci na úspjech, páč je ro ta R02 (čuli oooo) a já je měl na béemwé (kam podle nich patří RF gumy). Takže je buď prodám nebo vyhodím. Bé je asi pravděpodobnější, asi nemám NATO někoho s těma šmejdama podvést.
Blbá zpráva je, že mito Strnadel rozmluvil (reklamaci), že to u jejich dodavatele nemá šanci na úspjech, páč je ro ta R02 (čuli oooo) a já je měl na béemwé (kam podle nich patří RF gumy). Takže je buď prodám nebo vyhodím. Bé je asi pravděpodobnější, asi nemám NATO někoho s těma šmejdama podvést.
Jo, ešče dodatek (laické pozorování Strnadla při práci + jeho postřeh k vjecy): Ty kontíky mají MNOHEM tužší bočnici než ty PZ4, bránilo sa to = Strnadel musel používat mnohem větší sílu ve stroji při nazouvání na ráfky - fest. On to taky komentoval, "Kuwa, to sou bočnice jakdyby to byly RFT."