Slovenská kobra 11
Moderátor: řidičBOB
Re: Slovenská kobra 11
prohlídněte si vlákno o antiraderech, je tam spousta videjí antiradar vs. SK Kobra11
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: ano, Tvůjmyšlenkový pochod se ubírá správným směrem... R36tky mají v SK "stejný" systém, jak ty v ČR. Tento tým používá také "svůj" kanál na vysílačce - někdy mají malou anténku s kabelem u A sloupku spolujezdce.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

bob: nastudoval jsem si ted o nich co jsem kde nasel a prijde mi ze to maji mnoihem vyfachcenejsi nez u nas... kamera je u slunecniho stinitka a neni hned videt jako u nas, display maji umistenej pod hranou palubky takze taky neni videt a majaku maji mnohem min.. antenku sem bohuzel nevysledoval...ale ono pri te klickovane to ani moc neslo....kazdopadne jsem rad ze jsem si potvrdil slabiny polcamu.... tzn stejne kvuli tobe musi pridat a povesit se na tebe a par set metru s tebou srovnat krok... nebo mit moznost te nerusene natacet, coz se mi diky hustymu provozu darilo skvele sabotovat. Jediny co jsem nevyresil je mereni odstupu a falesnej laser allert, je to mozny nebo ne?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Slabina PolCamu je jasná od počátku... Ale bacha na to - když si vzpomeneš, jaké přestupky byly ukazovány u nás v TV (156kmh, 154kmh, 162kmh a pod), tak je jasné, že nejdou po maximální rychlosti, resp. po rychlosti, kterou jedeš, ale spokojí se s málem....takže řidič odhadne, kolik tak cca jedeš a přidá, když dosáhne rychlosti mezi 150-160, tak operátor uloží záznam - podle manuálu jim stačí 100m a je vymalováno.
Co se týče majáků, tak mají v masce a klasický predator za oknem - volitelně dole nebo nahoře u zrcátka. Kamerky mají menší - je to volitelné příslušenství.
Měření bezpečné vzdálenosti pomocí laseru bych moc nadějně neviděl...spíš bych to viděl na nějakou Infiniti někde poblíž a Tvůj starej softík??
Co se týče majáků, tak mají v masce a klasický predator za oknem - volitelně dole nebo nahoře u zrcátka. Kamerky mají menší - je to volitelné příslušenství.
Měření bezpečné vzdálenosti pomocí laseru bych moc nadějně neviděl...spíš bych to viděl na nějakou Infiniti někde poblíž a Tvůj starej softík??

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

tak SW jsem neaktualizoval
ad tech 100m.. asi zalezi jak daleko jsou za tebou, ja je zvladal drzet tak 300-400m za mnou a kazdou chvili byl vizualni kontakt prerusenej autem mezi nami..a nerikej mi ze pri vzdalenosti tech 400m a meresni behem par sekund dokazou poznat jestli se priblizuji/vzdaluji/jedou stejne

ad tech 100m.. asi zalezi jak daleko jsou za tebou, ja je zvladal drzet tak 300-400m za mnou a kazdou chvili byl vizualni kontakt prerusenej autem mezi nami..a nerikej mi ze pri vzdalenosti tech 400m a meresni behem par sekund dokazou poznat jestli se priblizuji/vzdaluji/jedou stejne
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: ano, dokážou...v důkazním řízením to počítají na pixely
Člověče, nejsem si jist, zda v homologačním protokolu není dokonce 50m
Musel bych to někde pohledat. V praxi mají nařízeno, alespoň v CZ, pořizovat delší záznamy, aby byl přestupek prokazatený.
I tady na videozáznamech je vidět, že měří na cca 100-200. V posledním záznamu dokonce rychlost 251kmh na 100m, kdy měření trvalo 1,4s

I tady na videozáznamech je vidět, že měří na cca 100-200. V posledním záznamu dokonce rychlost 251kmh na 100m, kdy měření trvalo 1,4s

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a když už jsme na tom Slovensku:
http://natankuj.sme.sk/c/5915552/27-zmi ... oznat.html
http://natankuj.sme.sk/c/5915552/27-zmi ... oznat.html
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

To si právě řikám už od počátku? Jak se tohle řeší? Podle mě to jenom zkoušej a když to přenecháš správnímu, tak řekneš - ze záznamu není patrné jestli se přibližuju nebo oddaluju, tudíž je měření neplatné, protože toto měřidlo pracuje na principu měření svojí rychlosti a následné srovnání rychlosti. A podle toho jak to maj zazoomovaný občas na těch záběrech se podle mého nedá poznat, jestli se nepřibližují a nejedou rychleji než ty. Osobně se divim, že něco takovýho někdo podepsal jako certifikovaný měřidlo.Bond007 píše:a nerikej mi ze pri vzdalenosti tech 400m a meresni behem par sekund dokazou poznat jestli se priblizuji/vzdaluji/jedou stejne
Nehledě na to, že pokud je tak malá vzdálenost, tak podle mě je měření s přesností na 0,1s dost málo v porovnání právě s tou malou vzdáleností. To samé platí i o tom přibližovaní, oddalovaní.
To se mi teda nezdá.řidičBOB píše:Bond: ano, dokážou...v důkazním řízením to počítají na pixely

Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem

pixely jsou krásná věc, ale pokud není čitelná spz, tak je to stejně jedno