Benzina paliva

Které palivo je to pravé pro či ono auto?
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Benzina paliva

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: ↑dnes, 16:50 Tak tady bych trochu polemizoval, mezi O4 RS a třílitrovou Q5 v naftě. Pokud tedy to RSo nebyla také nafta...
první O4RS v benzínu máme v nejužší rodině a nějak nechápu, co by mě na tom mělo urážet. Suprovej potah, jede to pěkně, a když se přihlédne k ceně a nezpochybnitelné výhodě "ježdění oktávkou" v českých luzích a hájích, tak nevím, v čem by třeba od G20 330i měla dostat naprdel. Tu má kamarád a nic lepšího než taky jenom "suprovej potah" bych k tomu říct nedokázal.

A na tu svojí naftovou "O3RS" už jenom nostalgicky vzpomínám. Že měl o 300kilo míň než STI bylo prostě cítit 8-x

Btw. kamarád ze servisu nejmenované prémiové značky hlásí znatelný nárůst rozsáhlých oprav velkých aut u prvních majitelů. U lidí, kteří svoji schopnost ve 100kkm prostě koupit další auto, opakovaně prokázali, se najednou řeší generální opravy na 7-8 let starých autech s nájezdy 200kkm+.
Sympatické :ymhug:
black on black, petliter, jebem na too :ar!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Firemní už mám jenom operáky, takže servis mne netrápí, bo je v ceně.
Soukromé jsem nikdy s takovým nájezdem neměl.
270kW
195kW
107kW
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Nerikam urazet.. ale za 1.1 co to stoji sem tenkrat sehnal tu A4. Ale to sme uplne mimo tema. Staci definice lepsiho auta od Vaculika, kde to prave na A4 vysvetluje
2026 Ford Puma Gen‑E 123kw/46.8kwh | 2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw | soon Audi Q6 e-tron 315kw
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

neporovnávej ceníkovou cenu Octy a cenu po slevě na A4 ;-)
270kW
195kW
107kW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: ↑dnes, 19:04 Firemní už mám jenom operáky, takže servis mne netrápí, bo je v ceně.
Soukromé jsem nikdy s takovým nájezdem neměl.
To nebyla pointa.
Pointa je taková, že mu tam třeba jezdí pán, co má v garáži i placatý Italy a po sérii zánovních pětek, které zásadně odcházely s koncem záruky, ta poslední už neodešla a lejou se statisíce do jejího servisu, protože to, co se z pětky stalo, je pro konzervativního kupce k zblití. Ačkoliv teda hmotnost určitě není prvním argumentem. A podobných tam má několik. Jistá "pavprochova nemoc" tak zjevně řádí už i u lidí, co si můžou nový koupit každej pátek a dlouhodobě se podle toho i chovali.

Btw. když na mě Mustang začne řvát, ať dám obě ruce na volant, vopravdu nemám ten pocit, co bych od výrobku z Land of the Free, chtěl mít.
Vono se to vypne, když to přepneš na Track, ale pak to řije jak Vémolovo Gčko =))
black on black, petliter, jebem na too :ar!
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

řidičBOB píše: ↑před 56 minutami neporovnávej ceníkovou cenu Octy a cenu po slevě na A4 ;-)
Vtip je ze kdyz na A4 dostanes 30% a na skodu 5% tak si na stejný :) bylo to v dobe jak nebyly chipy takze slevy skoro nic
2026 Ford Puma Gen‑E 123kw/46.8kwh | 2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw | soon Audi Q6 e-tron 315kw
Odpovědět