Výběr auta
Výběr auta
Jelikož Toyota na normální jezdění moc nejde,tak se chci zeptat,jaké auto?
Vybírám z
Audi A4 2,7 TDI
Mercedes Benz C 320 CDI
BMW 330d
Mezera na připlatky je 90 000.

Vybírám z
Audi A4 2,7 TDI
Mercedes Benz C 320 CDI
BMW 330d
Mezera na připlatky je 90 000.
Proč my ty kozy žerou avatar?
						- 
				martinecko
- Pan Řidič
Re: Výběr auta
Ake je tvoje normalne jazdenie, ake trasy, kolko km rocne?

Jezdím klidně,ale svižnosti se nebojím.Hlavně okolí Brna a na vysočinu a najzdím tak 100 000.martinecko píše:Ake je tvoje normalne jazdenie, ake trasy, kolko km rocne?
						- 
				martinecko
- Pan Řidič
Pri 100tis km rocne bude dost velka miera nakladov nielen PHM ale aj udrzba a v tomto smere by som si asi spravil prehlad ktore auto ma ake slabe stranky a jednoducho si to dal do tabulky. Potom zvazil aj stvorvalce, tych bude na vyber viac a ked hovoris ze jazdis kludne tak opat pri tych 100tis rocne rozdiel v nakladoch na PHM nebude maly medzi V6/R6 a R4 motorizaciou.

Já nevím,Mercedes je nezabitelný a dnes mi audi a bmw se zdají předražené.martinecko píše:Pri 100tis km rocne bude dost velka miera nakladov nielen PHM ale aj udrzba a v tomto smere by som si asi spravil prehlad ktore auto ma ake slabe stranky a jednoducho si to dal do tabulky. Potom zvazil aj stvorvalce, tych bude na vyber viac a ked hovoris ze jazdis kludne tak opat pri tych 100tis rocne rozdiel v nakladoch na PHM nebude maly medzi V6/R6 a R4 motorizaciou.
						- 
				martinecko
- Pan Řidič
Ja mam mercedes rad takze odhovarat ta nebudem  Jedine co viem, ze sa na OM642 zvykne robit je pretesnenie vymennika pri zhruba 200 tis km.
 Jedine co viem, ze sa na OM642 zvykne robit je pretesnenie vymennika pri zhruba 200 tis km.

Jedine co viem, ze sa na OM642 zvykne robit je pretesnenie vymennika pri zhruba 200 tis km.
 Jedine co viem, ze sa na OM642 zvykne robit je pretesnenie vymennika pri zhruba 200 tis km.- 
				martinecko
- Pan Řidič
U jazdenky urcite. Predpokladam teda, ze to ma byt jazdene (podla 2,7 tdi a 320cdi).

Moje chyba,když jsem hleadal motory,tak jsem se zakoukal do starší generace...asi 3.0 TDI,ne?řidičBOB píše:Určitě...2.7TDI se už nějakou pětiletku nedělá...