To Slon: Urcite nepovazujem 3er E46 za to najlepsie co vzniklo, ta 130i bude urcite na tom jazdne omnoho zaujimavejsia, predsa len je to viac cruiser ako sportove auto, hlavne ta moja kombinacia...no mojim potrebam vlastne najviac vyhovuje obzvlast v kombinacii s Lupom (do mesta, kde trpelo najviac). Je to dostatocne pohodlne a velke aby v tom mohli 4ia normalne velky jedinci ist do Chorvatska, v zime taktiez na hory, s prstom v nose zvladlo presun BA-BJ, zvladlo poskakovacky po BA (nastastie uz nemusi vzdy) a vramci toho vsetkeho som sa ja za volant vzdy tesil a kazdy jeden km si nalezite uzil
Jedinu chybu, ktoru proste ma, je na nom citit ten vek, kilometre a chybaju mi kone
To auto milujem ale tak trosku lutujem ze v dobe kupi nebolo nasetrene viac a nebola nejaka 330i v m-paku s polovicnym najazdom
To Vrooom: Tak toto ani nahodou

hlavne urcite ne bez LSD a hlavne sedan E46 je neviem z akeho dovodu a neviem ci sa s tym da nieco robit, ale trosku zakerna...jemny driftik (do 1/2 ot.) nie je problem dat kedykolvek, ale do vacsieho uhla sa jej nechce a ked uz ju clovek prehovori, je strasne tenka linia medzi este drzim a uz sa tocim...mozno to je tym standard podvozkom, mozno len nejakou volou v podvozku...netusim...