Budu reagovat pouze na Toyobar, jelikož jsem si koupil před necelými dvěmi měsíci funglovku, takže můžu sem hodit nějaké vlastní zkušenosti. Předem říkám, že absolutně netuším kolik se cenově pohybují starší kousky, ale než jsem si to kupoval, tak jsem dohledal většinou pouze kladné recenze na spolehlivost.
Spousta lidí mě přijde poslední dobou strašně rozmazlená, že auto nesmí při 130 na dálnici ani pípnout natož hučet, každý by nejradši aby to na 130 točilo 2000 otáček a podobně. Skoro 10 let jsem jezdil s Felicii po dálnici i drobátko víc, když se jí chtělo a GT86 je rozhodně o hodně tišší, ale na moderní kombíky střední a samodřejmě i vyšší třídy rozhodně nemá. Můžu to srovnávat s Mazdou 6 a ta začne otravovat hlukem až někde kolem 180-190. Tady je zhruba stejný hluk už kolem těch 130-140. Zatím největší vzdálenost co jsem ujel byla kolem 300km v kuse a úplně v pohodě. Samozdřejmě na českých tankodromech to není zrovna bůhví jak pohodlné, ale snesitelné to je (o obratle strach mít určitě nemusíš). Pokud chceš zábavu, tak musíš prostě slevit z nároků na pohodlí, nastupování a hluk. Mě to problém nedělá, já si to koupil hlavně na tu zábavu a zbytek jsou pro mě nedůležité parametry. Teď už tomu občas i trochu stojím na krku a jezdím kolem 8,5 na sto v zimě. Když jsem zajížděl, tak jsem se držel lehce nad sedmi litry, ale to je taková dost eko jízda a asi se nečeká od majitele, že tohle bude s tím autem dělat

Kdyby tě ještě něco zajímalo, klidně napiš nebo se zeptej, většinou se tu každý den zastavím pročtu si novinky.