Živější auto do 100 000,-

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
BODLAK
Spolujezdec

Živější auto do 100 000,-

Příspěvek od BODLAK »

Zdravím,

hledám výkonější auto do 100tis, baví mě sportovnější jízda(je mi 22, tak je to pochopitelné :D). Neměl by to být hatchback ani třídveřák, spíše sedan/combi(potřeba prostoru, protože nejezdím sám). Spotřeba mě prozatím nijak nezajímá. Zatím mi padl do oka Ford Mondeo 1.8 sci, ale bohužel z toho co jsem se dočetl, tak není vůbec živý, proto teď hledám nějaké jiné kandidáty. Do hledáčku bazoše apod. si samozřejmě dokážu zadat rozpětí ceny, ale zajímají mě názory lidí na fórum. Proto se klidně nebojte rozepsat a říct co máte na srdci.

Předem děkuji za všechny odpovědi, hlavně ty co mě dovedou ke správnému výběru auta.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Živější auto do 100 000,-

Příspěvek od řidičBOB »

Corsa GSi
Saxo VTi
Vybíral bych, vzhledem na cenový limit, v menších autech, kde za kilo to bude alespoň nějak vypadat. Mondeo za kilo bych nechtěl ani jako domeček pro slepice :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám :-). Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera :-).
zabijak33
Řidič začátečník

Příspěvek od zabijak33 »

Když si koukal na mondeo, asi nechceš úplně prcka :-D
Tudíž bych vybíral nižší střední/ střední třída.
Jestli máš touhu dělat machra, případně máš dostatek peněz i na servis, koukni třeba na E46, 320i, to je slušnej motor.
Jestli to není tak úplně žhavý, tak bych zkusil najít Focuse ST170 kombi, ten už jede hoodně hezky, spotřeba i celkový náklady na servis se dají udržet v rozumnejch mezích a v STčku není moc vidět.
Případně je taky spousta oktávek 1.8T, RS atd... Ale tímhle směrem bych asi moc nekoukal.
BODLAK
Spolujezdec

Příspěvek od BODLAK »

Pravda.. Swift, Saxo apod. miniauta nechci ;(
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

njn...další v řadě...
No pain, no gain.