vyjíždím do Prahy, trochu se pobavit do klubu Retro Music Hall, jelikož se bojím o svoji Škodovku, konkr. Octavia II 2011/Facelift, tak bych se chtěl zeptat, kde se dá parkovat bezpečně, tím se rozumí aby mi ji neodcizili a hlavně, aby to nebyla modrá zóna. Slyšel jsem, že prý dobrá volba je vedle Náměstí Míru, tam je oranžová a snad by to tam mělo být hlídáno. Vaše rady? Klidně bych zaparkoval někde dál, když to bude nutné.
Bezpečné parkování
Moderátor: řidičBOB
Bezpečné parkování
Zdarec lidi,
vyjíždím do Prahy, trochu se pobavit do klubu Retro Music Hall, jelikož se bojím o svoji Škodovku, konkr. Octavia II 2011/Facelift, tak bych se chtěl zeptat, kde se dá parkovat bezpečně, tím se rozumí aby mi ji neodcizili a hlavně, aby to nebyla modrá zóna. Slyšel jsem, že prý dobrá volba je vedle Náměstí Míru, tam je oranžová a snad by to tam mělo být hlídáno. Vaše rady? Klidně bych zaparkoval někde dál, když to bude nutné.
Re: Bezpečné parkování
Zaparkuj vedle opery nad vaclavakem v parkovacim dome
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Octavia II 2011/ facelift, jde zrovna teď na dračku. Já bych jel raději vlakem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
-
doriftonigga
- Pan Řidič
Vlakem ČD dojedeš o den později.M.Z. píše:Octavia II 2011/ facelift, jde zrovna teď na dračku. Já bych jel raději vlakem.