Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

To je to samý, že se nevymáhá sjíždění ze středního (či levého) pruhu nebo jízda po šrafování, jízda bus pruhem.
Specielně u té D5, tam velká část OA jede levým směr letiště, pak hurá na šrafování a jedou na Brno. Chytal to tam někdy někdo vůbec?
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No stejné to není. Neohrožuje to životy lidí, kteří čekají na pomoc složek IZS.
To by mohlo docvaknout i řidiči mixu.

A v tom je nějaký problém, když jedu ke sjezdu a tam se zařadím před kamion, který se rozjíždí pomaleji nebo vůbec? To jsem netušil, že je zakázané. Jezdím tam každý den a zrovna v časech, kdy to tam stojí a tedy stojící osobák, který blokuje levý pruh, jsem tam ještě za 15 let nepotkal. Ale kamiony, které blokují levý pruh, těch potkám každý den několik.

Sorry, ale jestli i po shlédnutí toho videa jsi schopen napsat takové sračky místo toho, abys jednoduše řekl, že jsou to kokoti, co by zasloužili nakopat do hlavy, tak odvolávám svůj dřívější smířlivý text, že v podstatě nebudeš špatný člověk.
To bych musel konstatovat, že seš klasická vylízaná dementní lopata 🤔
270kW
195kW
107kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

MZ: to bude nějaká vyšší dívčí. Z toho je vidět, co je to za dementy - vidím, že auta zastavují, zajíždím ke kraji a tam se držím, než se kolona rozjede na nějakou přijatelnou rychlost.
Jeden z nej easy úkonů za volantem.
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

No stejné to není. Neohrožuje to životy lidí, kteří čekají na pomoc složek IZS.
Tak u toho stání na šrafování rozhodně ohrožuje - kudy by jela sanitka? Právě po tom šrafování a následně by najela na D0 - jenže když to tam je utemovaný osobákama, tak těžko.
když jedu ke sjezdu a tam se zařadím před kamion, který se rozjíždí pomaleji nebo vůbec
Velice často (a opravdu nezřídka) ten kamion "musí" ten osobák pustit - což zakázané je, specielně ty víš jak to je nesmět omezit při změně pruhu. A bezpečný odstup NENÍ mezera na řazení - to je hraniční porušení mezi nesmět omezit a nesmět ohrozit
Následně ten kamion popojede o to méně = kolona v pravém se prodlužuje - pořád mi nikdo nikde nevysvětlil, proč by osobní auta co chtějí na D0 nemohla stát v pravém pruhu s kamiony.
kdy to tam stojí a tedy stojící osobák, který blokuje levý pruh
No před sjezdem (ještě než začíná odbočovák na D0) se to tam děje. Nebo následně pak blokují pravý pruh (na úrovni odbočováku) a zdržují ty, co by rádi jeli směr letiště. Nejednou to bylo ve videu a pochopitelně dostali ode mě trubku (nebo se to děje v té zatáčce, než se exity D0/D7 definitivně rozdělují)
jsi schopen napsat takové sračky místo toho, abys jednoduše řekl, že jsou to kokoti
Já se k videu vůbec nevyjádřil, protože tu uličku pro IZS zavíraj lautr všichni a všude, je úplně jedno kdo v čem sedí. Jen jsem zmínil další věci, co by se měli řešit a neřeší.
Viz třeba V Holešovičkách (směr Blanka) kde jsem uličku na úrovni ČS MOL dělal jenom já a kamion Metrostav přede mnou (bude nějak ve videu).
Po projetí sanitky se jinak všichni vraceli; O OA co si razili cestu odstavným ani nemluvím a děje se to tam denně
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Takže opět jenom kecy lopaty z náklaďáku :-(
Vlastně ani ne kecy, ale lživé argumenty. Jako například halucinace o omezení - vždyť tam ty kamiony jedou krokem nebo se rozjíždí na délku 2-3 délek kamionů a je před nimi volno.
Opravdu tam jezdím každý den. A někdy i 2/3x.
Ale do čekat od někoho, kdo jezdí jak ty a ani se tím moc netají. Hlavně, že hned ukazuješ na druhé - oni to přece dělají taky. Bé, bé, bé
270kW
195kW
107kW
Odpovědět