Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od M.Z. »

Jsem zvědav, jestli se i z tohodle dokáže vysekat...

Už provokoval moc a zastavování na pumpě vůbec nechápu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no, zásah na soukromém pozemku kvůli podezření ze spáchání přestupku - to bude asi problém...
Pak je otázka, zda ho mají natočeného po celou dobu - od doby, kdy jel po silnici, až do vystoupení a prokázání totožnosti.
Myslím, že to zase tak jednoduché nebude, vzhledem k tomu, kdo to je a jaké právníky za sebou má.
Výzva policisty na konci, aby nenatáčeli, je také legrační a samozřejmě v rozporu se zákonem... Stejně jako on říkal, že řidič musí strpět úkony a poté si stěžovat, tak stejně policista musí strpět natáčení, kor na veřejně přístupném místě. Ze soukromého pozemku dokonce v tomto případě ani nemůže nikoho vykázat.
250kW
195kW
100kW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

M.Z. píše: včera, 11:46 Jsem zvědav, jestli se i z tohodle dokáže vysekat...

Už provokoval moc a zastavování na pumpě vůbec nechápu.
Já bych velmi ocenil, kdyby jeho mladej držel hubu :))
https://www.lidovky.cz/domov/formule-da ... domov_halu
Bylo tady snad více policistů, než když se stane vražda. To všechno kvůli domněnce o našem dopravním přestupku, že údajně viděli, že tu táhneme monopost Formule 1, který se podle jejich domněnek proháněl před pár minutami na dálnici, o čemž my vůbec nic nevíme,“ dodal.
Jízdy formule dokumentují společně s otcem už šest let na kanálu Trackzone, protože je to jejich koníček. „Akce proběhly vždy bez problémů. Všichni moc dobře ví, že formule od roku 2019 po dálnici v Česku jezdí a lidi si na to budou muset zvyknout,“ doplnil.
Budou muset zvyknout. Lol =))
Vždy jela maximálně 180 až 200 kilometrů v hodině a nikoho neohrožovala. Jen jela a nedělaly se nebezpečné manévry. Jiní lidé dnes řídí daleko nebezpečněji,“ podotkl. „Chápu pravidla, ale i řidič bez dálniční známky se dopouští přestupku, stejně jako formule jedoucí po dálnici. V Americe může jezdit každý s čím chce a jak chce, a také to u nich funguje,“ doplnil.
Dodal, že majitel s ní zkrátka po dálnici jezdit chce a baví ho to. „Kdybyste měl doma takové auto, tak se na něj nechcete jen dívat. Za mě to, že auto není na dálnici stavěné, neznamená, že po ní nemůže jet. Ani zdaleka. Řidiči, kteří po okreskách jezdí třicet jsou daleko nebezpečnější,“ míní.
Nerozumím tomu. Dělat píčoviny ještě chápu. Ale natáčet se u toho na video, exhibovat s tím po internetu... To už od padesátníka nechápu. Vlastně to nechápu ještě víc, než že mají lidi potřebu na ně volat fízly :-)

Edit: Mám teď víkendovou zkušeností s profíkama od policie. Skutečně jsem se cítil, že je mi pomoženo a jsem ochráněn.
S manželkou jsme vyrazili na ubytování v přírodě, v klidu. Signál tam není, wifi tam není...Za to maringotka, potůček, gril, Geberit a suprová postel jo.
A taky banda zasraných smažek za kopcem, co v pátek zahájila technopárty a do nedělního vodjezdu s tím nepřestala na dýl než 10 minut. Ve dvě odpoledne, ve dvě ráno, v 6 ráno... Fakt voser a to jsme ještě byly schovaný docela v lese.

Pánům policistům se do toho ňák nechtělo, říkali lidi z okolí, co volali fízly jak o život. Prej jsou v autě dva a jich je tam nafetovaných sto, tak jim dají pětistovku pokutu a přijedou za hodinu zas.
A já to chápu. Mně by se do toho taky nechtělo, respektive bych to po nich ani nechtěl.
Ale tak snad vod toho je pořádková a za ty dva dny, co to trvalo, se zvorganizovat mohli...
Kámoš, co právě u pořádkový v jiným kraji je, by podobou akci snad bral radši než ňáký finanční bonusy ;))
black on black, petliter, jebem na too :ar!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No, ale všichni si vzpomenou na Czech Tech a nějak se jim do zákroku nechce :))
250kW
195kW
100kW
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Protože mlátit a sprchovat lidi vodním dělem je fajn nedělní zábava...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no tak je potřeba také říct to b) Mají možnost přestat a upustit od protiprávního jednání. Demokracie je především o tom, že svoboda jednoho končí tam, kde narušuje svobodu toho druhého.
250kW
195kW
100kW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

HondaMan píše: včera, 19:37 Protože mlátit a sprchovat lidi vodním dělem je fajn nedělní zábava...
A co s nima? S označením lidi bych byl opatrný, byl jsem se tam podívat. Zombies by bylo adekvátnější.
Stěžovali si ubytovaní, stěžovali si lidé z okolních vesnic, akce nebyla hlášená ani povolená, k protiprávnímu (a obtěžujícímu) jednání trvale docházelo.
Pokud je něčí představa volného času sjet se na kurvu a hopsat do rytmu nějakého hluku, tak prosím. Organizujou se za tímto účelem reálné festivaly, kterým se ostatní mohou vyhnout nebo je v každém větším městě nějaký příslušný sklep.

Sere mě na tom především absolutní nezásah policie. Stát v bavoráku u dálnice umí, vyřešit reálný problém pro silovou (sic!) složku už najednou ne.
Prej si nějaký blbečky napsali a povedou s nima správní řízení. No to dopadne ;))
black on black, petliter, jebem na too :ar!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Hele, to si Rakušan, 40 dní před volbami, prostě nelajzne.
Nelajznul by si to žádný ministr.
250kW
195kW
100kW
Shr3k
Mistr volantu

Příspěvek od Shr3k »

řidičBOB píše: včera, 13:45 no, zásah na soukromém pozemku kvůli podezření ze spáchání přestupku - to bude asi problém...
Pak je otázka, zda ho mají natočeného po celou dobu - od doby, kdy jel po silnici, až do vystoupení a prokázání totožnosti.
Myslím, že to zase tak jednoduché nebude, vzhledem k tomu, kdo to je a jaké právníky za sebou má.
Výzva policisty na konci, aby nenatáčeli, je také legrační a samozřejmě v rozporu se zákonem... Stejně jako on říkal, že řidič musí strpět úkony a poté si stěžovat, tak stejně policista musí strpět natáčení, kor na veřejně přístupném místě. Ze soukromého pozemku dokonce v tomto případě ani nemůže nikoho vykázat.
Není to spíš "pronásledování osoby":
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2008-273#p40
(1) Policista je oprávněn vstoupit bez souhlasu uživatele ... na pozemek a provést tam potřebné úkony nebo jiná opatření jen tehdy, jestliže věc nesnese odkladu ...
(2) Oprávnění podle odstavce 1 má policista také v případě
b) pronásledování osoby, nebo

„Vjeli nám na soukromý pozemek a porušili tím naše práva, bylo to za mě naprosto zbytečné a nezákonné,“ - Lukáš si stěžuje, že babičce, na kterou je napsána nemovitost, porušili práva. :D
2022 BMW 540xdT, 2025 Renault 5 e-Tech
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

V tom přiběhu zatím chybí dost důležitých detailů, takže bych nepředjímal s právními rámci :-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
Odpovědět