Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Doba na prd. Před deseti lety by lustrací zjistili že je to normální chlap, řekli by mu at se na to vysere, on by řekl že je kokot, dostal by to za 500 za nesvítící světlo, jelo by se dál a chlap by si dal příště pozor.
Dneska přijde o ŘP a zítra rovnou kulku do temene
Známýmu sebrali papíry, protože po vsi přejížděl s motorkou po laku do svojí garáže bez RZ - smůla, máme to na kameře
No a fetce to bude u prdele dneska stejně, jako před deseti lety
Dneska přijde o ŘP a zítra rovnou kulku do temene
Známýmu sebrali papíry, protože po vsi přejížděl s motorkou po laku do svojí garáže bez RZ - smůla, máme to na kameře
No a fetce to bude u prdele dneska stejně, jako před deseti lety
Chápeš to?
Jezdit po vesnici kilodvacet po zadním nebylo oukej ani před 10 lety.
Fetce je to u prdele, ale to není chyba policistů, ale zákonodárců, že umožnují / tolerují stav, kdy fetka má 13x zákazů a řídí dál.
Fetce je to u prdele, ale to není chyba policistů, ale zákonodárců, že umožnují / tolerují stav, kdy fetka má 13x zákazů a řídí dál.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Ale TD má na to svůj názor a ten jediný je správný.
Já bych tedy nechtěl, aby se mi po vesnici někdo proháněl 120 ani po dvou/čtyřech kolech. On TD taky ne, kdyby měl děti a nebyl debil.
Já bych tedy nechtěl, aby se mi po vesnici někdo proháněl 120 ani po dvou/čtyřech kolech. On TD taky ne, kdyby měl děti a nebyl debil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: tvé vnímání světa je hodně jednoduché.
Policisté neurčují, co správné je a co ne. Jenom dohlíží nad dodržováním zákonů. Není jejich chyba, že někdo vyjede na PK bez RZ. Mohl to klidně tlačit, když to byl kousek. On se rozhodl jet, přičemž jako držitel ŘP by měl vědět, jaký je za to postih. Ale podle tebe za to může policajt a doba.
Ty když na stavbu přivezeš nekvalitní beton, tak ten, co má dohled nad stavbou, taky nepřimouří oko a neřekne - je to ok, srát na kvalitu.
Nebo řekne, ale to už je jiný příběh - koľko a čo za to
A ano, blbá fetka může vše a to právě proto, že je to blbá fetka. Že jí někdo 13x zastaví a ani po třinácté fakt ten ŘP nemá, je v tu chvíli asi její nejmenší problém.
A věř mi, že kluci na ulici z toho nemají radost. Ale oni nemohou nic jiného, než fetku zastavit, provést úkony a zase pustit. A takhle dokola.
Policisté neurčují, co správné je a co ne. Jenom dohlíží nad dodržováním zákonů. Není jejich chyba, že někdo vyjede na PK bez RZ. Mohl to klidně tlačit, když to byl kousek. On se rozhodl jet, přičemž jako držitel ŘP by měl vědět, jaký je za to postih. Ale podle tebe za to může policajt a doba.
Ty když na stavbu přivezeš nekvalitní beton, tak ten, co má dohled nad stavbou, taky nepřimouří oko a neřekne - je to ok, srát na kvalitu.
Nebo řekne, ale to už je jiný příběh - koľko a čo za to

A ano, blbá fetka může vše a to právě proto, že je to blbá fetka. Že jí někdo 13x zastaví a ani po třinácté fakt ten ŘP nemá, je v tu chvíli asi její nejmenší problém.
A věř mi, že kluci na ulici z toho nemají radost. Ale oni nemohou nic jiného, než fetku zastavit, provést úkony a zase pustit. A takhle dokola.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
No ze záznamu mi to teda přijde spíš taková obec neobec. Policajt za to nemůže, systém celkově
Třeba tohle je mi divný a vidím to tak (což bohužel zpráva neuvádí), že došlo k poruše (at už u zařízení nebo STOJÍCÍHO vlaku ve stanici), tak se jeden občan rozhodl se podívat, viděl že je klid a tak všem ukázal at jedou.
Škoda že pak na záznamu nevidíme ten projíždějící vlak - no nevadí, drama máme na světě.
Zajímalo by mě teda, jak to bylo ve skutečnosti a co se tam vážně dělo
Třeba tohle je mi divný a vidím to tak (což bohužel zpráva neuvádí), že došlo k poruše (at už u zařízení nebo STOJÍCÍHO vlaku ve stanici), tak se jeden občan rozhodl se podívat, viděl že je klid a tak všem ukázal at jedou.
Škoda že pak na záznamu nevidíme ten projíždějící vlak - no nevadí, drama máme na světě.
Zajímalo by mě teda, jak to bylo ve skutečnosti a co se tam vážně dělo
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně - TD to posoudil ze záznamu, že to je obec neobec a tudíž 50tka je tam k hovnu. Konec hlášení.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tady má TD taky jasno - už by mu namířil kvér do ksichtu a tahal ho z auta

Naštěstí, kvér nemá a k bezpečnostním složkám by ho nevzali

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak za tohle bych mu narval pumpičku do řiti, kokotovi - ještě na tu sanitku koukal a stejně se do křižovatky rozjel

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Není náhodou najíždění autem bráno jako útok? Následně ujížděl, proč se s ním vykecávat?Tady má TD taky jasno - už by mu namířil kvér do ksichtu a tahal ho z auta![]()
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je.
Ale proč tahat kvér na ulici plné lidí a aut, to fakt nevím.
Následně by byl každý druhý internetový cop chytrý a MP by vytýkal, že si hraje na kovboje. Taková klasika Pepíků…
Z auta ho nebylo možné vytáhnout, když už se rozjel.
A vyčítat někomu nějakou následnou diskuzi, to už je opravdu hledání hrozných hoven.
Ale proč tahat kvér na ulici plné lidí a aut, to fakt nevím.
Následně by byl každý druhý internetový cop chytrý a MP by vytýkal, že si hraje na kovboje. Taková klasika Pepíků…
Z auta ho nebylo možné vytáhnout, když už se rozjel.
A vyčítat někomu nějakou následnou diskuzi, to už je opravdu hledání hrozných hoven.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time